Canim ben 16 aylik evliyim ve 4 aydir cocuk istiyorum bugun sperm.testi yaptirmaya gittik dusun .hafif pko var bende hormonlarim iyi ama.guatr amleiyatinoldum.tek.sorun.tsh idi ama.ilaclarimi duzenli iciyorum.... Ben 4444 baslamistim ama bitiremeden hamile kaldim.ama.bitircem. tesbih namazi kildim.ramazanda her orucumu duayla actim.anneme dilek tesbihi yaptirdimn bunlar manevi seyler inofolic combi denen bir folik asit aldim ikinci kuti daha bitmedi dusun insilin direncim vardi matofin ictim 3 kilo verdim ve ben troid hapi iciyorum troidimin yarisi yok cunku.sogan kuru bir sogani 4e bolup 2 bardak suyla kaynatip sabah kahvaltidan once alsam yatmadan ac karnina ictim testere disli aslan pencesini oglenleri bir tutam.aslan pencesini 1.5bardak suyla kaynatip iliktan sicak ictim.adetim bittikten iki gun sonra basladim.ve adet bitimi bir gun iliski diger gun bos oburgun iliski oburgun bos yani gun asiri iliskiye girdim her iliski sonrasi 15dk ayaklari diktim bide peygamberlerin evlat sahibi olma dualarini okudum canim.umarim yardimci olabilmisimdir