polikistik over - soğan kürü

Bana da bugün klomen verdi kızlar.Yarin başlıyorum adetim bitti ama yine de verdi doktor.Hayit kullaniyordum bıraktım ikisi bir arada sıkıntı olur diye.Haftaya cuma da yumurtaya bakacak

Canım merhaba öncelikle gözün aydın :) ben de pcos var ve soğan kürü yaptım yarın son günüm sen soğan kürü yaptıktan bir ay sonra mı hamile kaldın bir de daha önce klomen falan kullandın mı hiç ?

Bendede yumurtlama tembelligi var lh hormonum yuksek yumurtlama olmuyor
Benim hormonlar normal şükürde yumurtlamada sorun var dedi doktor adetim geçen ay bir ay geçti Tarsual kullandım bu ayda 20gün geçikti başka doktora gittim yumurta tembelliği var tedaviye başlayalim dedi bakalım Nası olacak adetin 4.günü gel dedi hayırlısı artık soğan kürü nede başlıcam

Soğan kürü ve klomen bir arada kullanılırmı acaba bilginiz varmı

Ben de bu ay klomen başlıcam da soğan kürü de yapayım istiy Rum siz faydasını gördünüzmü

Maalesef bir kere yaptım klomen kullanırken ama faydası olmadı bu ay yine yapıyorum bakalım ne olacak siz de deneyin faydasını görürsünüz insallah

İnşallah ben de hapla birlikte sıkıntı yaparım diye kortum doktorlar karşı böyle şeylere sorsam kızar kesin ben yaparım yumurta takibi de yapacak bu ay hayırlısı artık

İnşallah ben de hapla birlikte sıkıntı yaparım diye kortum doktorlar karşı böyle şeylere sorsam kızar kesin ben yaparım yumurta takibi de yapacak bu ay hayırlısı artık

Ne kadar zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz ilk defa mı klomen kullanicaksiniz

Benim iki yaşında bir oğlum var canım çok şükür adetlerim bildim bileli düZensiz dört ay önce kardeş için niyetlendik normalde 5. 7. Gün geçerdi ama geçen ay bir ay geçti bu ay da 22gün geçince başka bi sorun mu var diye gittim doktora. Geçen ay test yapti hormonlar iyi şükür doktorum ya Doğum kontrolle düzene sokalım yada çocuk istiyorsan tedavi dedi bakalım ilk kez uygulayacak 6 günde bi gelcen takip etcem dedi yumurta tembelliği varmış

Ne kadar zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz ilk defa mı klomen kullanicaksiniz
Oğluma evlendim iki kez adet gördüm üçüncüyü göremeden hamile kaldım nasip işte bol bol dua sen ne zaman dur istiyosun

İnşallah canım tedavin ne aşamada klomen falan kullandınmı hiç

İki kere klomen bir kere letu diye bir ilaç kullandım üçünde de yumurtalarim gelişmedi. Bunların yanında doktor glifor ve inofolic combi verdi bunları kullanıyorum. Adet olmayı bekliyorum bu ay doktorum rahim filmi çekecek eşimden sperm örneği alacak bu ikisinde sorun çıkmazsa iğne tedavisi uygulayacak. İğne daha etkili diyorlar umutluyum bakalım

Galifı ve inofılic ne için veriliyor

Banada verecekmiş şeker ilacı öyle dedi ben bal tarçın çörekotu kürü de yapcam soğan suyunda kararsız kaldım bunları kullanırken haplarla sorun olur mu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…