Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede yumurtlama tembelligi var lh hormonum yuksek yumurtlama olmuyorBende ilk kez yumurta takibi yaptırcam nasipse yumurtam tembelmiş
Ben de pkoyum 3 sene önce öğrendim ve kendi kendime adet olamadım... soğan kürü içtim bi kaç kez. Adet olamayınca soğan kürü içtim 3.gün sonra kanamam başladı adet oldum. Devam ettim küre .. bu sayede adetim bi kaç ay düzenli geldi sonra yinw gitti. Yine soğan kürü yaptım. 6 ayda bir yapılması gerekiyor normalde.. evlendim bebeğim olmadı ve ben progestan falan ilaç denedim olmadı..ki zaman kaybettim soğan kürü yaptım ve bir dahaki ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür... o zaman progestanla adet olmuştum. Adetim bitince 2 gün sonra soğan kürüne başladım.. ama zaman kaybetmişim keşke evlenince hemen soğan kürü yapsaydım adet olamamıstım.. bu arada kızlar bir kerede adet geçikmesi yaşadım ama soğan içince hemen gelmemişti 10 gün sonra falan gelmişti ve ben o aralar çok stresliydim.. kendinizi sıkmayın içinizi ferah ttutun. Ve kilonuza dikkat edin fazla kilo varsa verin mutlaka
Benim hormonlar normal şükürde yumurtlamada sorun var dedi doktor adetim geçen ay bir ay geçti Tarsual kullandım bu ayda 20gün geçikti başka doktora gittim yumurta tembelliği var tedaviye başlayalim dedi bakalım Nası olacak adetin 4.günü gel dedi hayırlısı artık soğan kürü nede başlıcamBendede yumurtlama tembelligi var lh hormonum yuksek yumurtlama olmuyor
Soğan kürü ve klomen bir arada kullanılırmı acaba bilginiz varmıCanım merhaba öncelikle gözün aydın :) ben de pcos var ve soğan kürü yaptım yarın son günüm sen soğan kürü yaptıktan bir ay sonra mı hamile kaldın bir de daha önce klomen falan kullandın mı hiç ?
Soğan kürü ve klomen bir arada kullanılırmı acaba bilginiz varmı
Ben de bu ay klomen başlıcam da soğan kürü de yapayım istiy Rum siz faydasını gördünüzmüKullanılıyor canım ben denedim bir zararı olmadj
Ben de bu ay klomen başlıcam da soğan kürü de yapayım istiy Rum siz faydasını gördünüzmü
İnşallah ben de hapla birlikte sıkıntı yaparım diye kortum doktorlar karşı böyle şeylere sorsam kızar kesin ben yaparım yumurta takibi de yapacak bu ay hayırlısı artık
Oğluma evlendim iki kez adet gördüm üçüncüyü göremeden hamile kaldım nasip işte bol bol dua sen ne zaman dur istiyosunNe kadar zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz ilk defa mı klomen kullanicaksiniz
Oğluma evlendim iki kez adet gördüm üçüncüyü göremeden hamile kaldım nasip işte bol bol dua sen ne zaman dur istiyosun
İnşallah canım tedavin ne aşamada klomen falan kullandınmı hiçBen 10 aydır evliyim hiç korunmadim canım isteyen herkes için dua ediyorum zamanı gelince hepimizin olacak insallah![]()
İnşallah canım tedavin ne aşamada klomen falan kullandınmı hiç
Galifı ve inofılic ne için veriliyorİki kere klomen bir kere letu diye bir ilaç kullandım üçünde de yumurtalarim gelişmedi. Bunların yanında doktor glifor ve inofolic combi verdi bunları kullanıyorum. Adet olmayı bekliyorum bu ay doktorum rahim filmi çekecek eşimden sperm örneği alacak bu ikisinde sorun çıkmazsa iğne tedavisi uygulayacak. İğne daha etkili diyorlar umutluyum bakalım
Galifı ve inofılic ne için veriliyor
Çatlatma iğnesi falan oldun mu kendinden mi çatladıGlifor şeker ilacı inofolic de folik asit aynı zamanda polikistik over belirtilerini tedavi amaçlı kullaniliyor