polikistik over - soğan kürü

3 2 cocuktan sonra oldu.1 senedir adetlerim duzensiz.dokrltor.polifistik dedi.bende sogan kurunu denedim.hic bi fayda vermedi.oructan sonrada ahmet maramki nin kurunu denemek istiyorum.deneyen varmi.cok uzuluyorum.32 yasima kadar duzenli giden adetlerim simdi cok duzensiz.polifistik olup sonra duzelen varmi

canım soğan kürüyle cok sağlığına kavuşmuş insan duydum. o yüzden denemekten bi fayda cıkmaz gibi düşünüyorum. ama soğan kürü çok hassas bir kür tam anlamıyla uyguladığınıza emin olmanız gerekir diye düşünüyorum. siz nasıl uyguladınız? adetleriniz nasıl düzensiz? 2-3 ayda bir mi oluyor? yoksa cok değişken mi?

ben soğan kürünü içmeye başladıktan 7 gün sonra kahverengi akıntıyla beraber koyu renk adet olum ve 2 gün daha küre devam edip bugun bıraktım. yogun, parçalı ve koyu renkli kanamam oluyor. normal oldugunu düşünüyorum. şunu belirteyim, adet gibi değil, sanki temizleniyormuş gibi hissediyorum. parçalı yogun ve koyu renk bence bunu gösteriyor. kanamam bittikten sonra başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum.

Bugun kanamanin dorduncu gunu normal bir adetin 2-3 uncu gunu gibi kanamam var ama sanki dune gore daha az ve daha adete yakin bir hal aldi rengiyle kokusuyla. Uzun suren adetler ve kanamalar da normal karsilaniyor diye okudum bir yerde. Insallah dogrudur. Gelismeleri size bildirmeye devam edicem hanimlar :)

Adet olmiyacagimi bilseydim belkide dediginiz gibi 21gun kullanırdım
Bilemedim ki napcam şaşkın ve endişeli durumdayım hiç bi adet belirtisi yok hadi o yok bari hamilelik belirtisi olsa o da yok kafamda deli sorular

Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah canı gönülden diliyorum bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah aysemmmm en çok sen yaziyon inşallah cabuk kabul olur duan

çok teşekkür ederim canım benm.. inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.. Çok stres yapma canım biliyorsun stres en büyük etken vücudumuzda.. bir kaç gün bekleyip tekrar bi sogan kürüne başlarsınve inanarak içmeye çalış hep olumlu düşün. Allah nasip eder inşallah. bi gelişme olursa haber ver :)

Polifistik olan hanimlar.sizde kasik agrilari oluyirmu.bende cok oluyor ve karin agrisida cok oluyor.sanki adet olacakmisim gibi ama olamiyorum bir turlu iste.4 aya 5 aya bir oluyorum

Polifistik olan hanimlar.sizde kasik agrilari oluyirmu.bende cok oluyor ve karin agrisida cok oluyor.sanki adet olacakmisim gibi ama olamiyorum bir turlu iste.4 aya 5 aya bir oluyorum

Evet canim ben sahsen yasamiyorum ama polikistik overin en cok gorulen sikintilarindan biri sancilar.. Dogum kontrol hapi kullanmak istersen bunlarin onune gecebilirsin ya da sogan kurunu tekrar deneyebilirsin.. :)

Son düzenleme:
Ben de pkoyum 3 sene önce öğrendim ve kendi kendime adet olamadım... soğan kürü içtim bi kaç kez. Adet olamayınca soğan kürü içtim 3.gün sonra kanamam başladı adet oldum. Devam ettim küre .. bu sayede adetim bi kaç ay düzenli geldi sonra yinw gitti. Yine soğan kürü yaptım. 6 ayda bir yapılması gerekiyor normalde.. evlendim bebeğim olmadı ve ben progestan falan ilaç denedim olmadı..ki zaman kaybettim soğan kürü yaptım ve bir dahaki ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür... o zaman progestanla adet olmuştum. Adetim bitince 2 gün sonra soğan kürüne başladım.. ama zaman kaybetmişim keşke evlenince hemen soğan kürü yapsaydım adet olamamıstım.. bu arada kızlar bir kerede adet geçikmesi yaşadım ama soğan içince hemen gelmemişti 10 gün sonra falan gelmişti ve ben o aralar çok stresliydim.. kendinizi sıkmayın içinizi ferah ttutun. Ve kilonuza dikkat edin fazla kilo varsa verin mutlaka

Evet canim ben sahsen yasamiyorum ama polikistik overin en cok gorulen sikintilarindan biri sancilar.. Dogum kontrol hapi kullanmak istersen bunlarin onune gecebilirsin ya da sogan kurunu tekrar deneyebilirsin.. :)
Sonuç ne acaba suan sizde cok merak ettim :)

Kızlar soğan kürü ve klomen bi arada kullanılırmı bu ay klomene başlıcam nasipse soğan kürü de yapsam olur mu

Kızlar soğan kürü ve klomen bi arada kullanılırmı bu ay klomene başlıcam nasipse soğan kürü de yapsam olur mu
Klomen kendimiz alabiliyor muyuz eczaneden yoksa doktorun mu yazmasi gerekiyor kusura bakmayin sorunuzla alakali degil ama bende merak ettim? :)

Klomen kendimiz alabiliyor muyuz eczaneden yoksa doktorun mu yazmasi gerekiyor kusura bakmayin sorunuzla alakali degil ama bende merak ettim? :)
Bana doktor verecek kontrol süz sıkıntı olabilir klomen yumurtanı büyütür ama catlamaZsa kist olur otuzdan doktor kontrolü şart yumurtanı büyütecek akabinde catlamaZsa iğne verir canım

Bana doktor verecek kontrol süz sıkıntı olabilir klomen yumurtanı büyütür ama catlamaZsa kist olur otuzdan doktor kontrolü şart yumurtanı büyütecek akabinde catlamaZsa iğne verir canım
Bende ilk kez yumurta takibi yaptırcam nasipse yumurtam tembelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…