3 2 cocuktan sonra oldu.1 senedir adetlerim duzensiz.dokrltor.polifistik dedi.bende sogan kurunu denedim.hic bi fayda vermedi.oructan sonrada ahmet maramki nin kurunu denemek istiyorum.deneyen varmi.cok uzuluyorum.32 yasima kadar duzenli giden adetlerim simdi cok duzensiz.polifistik olup sonra duzelen varmi
Soğan kürü yaptım adetim 10 gün gecikti evde test yapıyorum negatif
Bugün kan testide yaptırdım gene negatif ve hala adet olmadim çok sınır bozucu bir durum
ben soğan kürünü içmeye başladıktan 7 gün sonra kahverengi akıntıyla beraber koyu renk adet olum ve 2 gün daha küre devam edip bugun bıraktım. yogun, parçalı ve koyu renkli kanamam oluyor. normal oldugunu düşünüyorum. şunu belirteyim, adet gibi değil, sanki temizleniyormuş gibi hissediyorum. parçalı yogun ve koyu renk bence bunu gösteriyor. kanamam bittikten sonra başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum.
Adet olmiyacagimi bilseydim belkide dediginiz gibi 21gun kullanırdım
Bilemedim ki napcam şaşkın ve endişeli durumdayım hiç bi adet belirtisi yok hadi o yok bari hamilelik belirtisi olsa o da yok kafamda deli sorular
Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah canı gönülden diliyorum bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah aysemmmm en çok sen yaziyon inşallah cabuk kabul olur duan
Polifistik olan hanimlar.sizde kasik agrilari oluyirmu.bende cok oluyor ve karin agrisida cok oluyor.sanki adet olacakmisim gibi ama olamiyorum bir turlu iste.4 aya 5 aya bir oluyorum
merhaba bende de aynisi oldu.ne kadar sure sonra adetiniz geldi.Soğan kürü yaptım adetim 10 gün gecikti evde test yapıyorum negatif
Soğan kürü yaptım adetim 10 gün gecikti evde test yapıyorum negatif
Sonuç ne acaba suan sizde cok merak ettim :)Evet canim ben sahsen yasamiyorum ama polikistik overin en cok gorulen sikintilarindan biri sancilar.. Dogum kontrol hapi kullanmak istersen bunlarin onune gecebilirsin ya da sogan kurunu tekrar deneyebilirsin.. :)
Klomen kendimiz alabiliyor muyuz eczaneden yoksa doktorun mu yazmasi gerekiyor kusura bakmayin sorunuzla alakali degil ama bende merak ettim? :)Kızlar soğan kürü ve klomen bi arada kullanılırmı bu ay klomene başlıcam nasipse soğan kürü de yapsam olur mu
Bana doktor verecek kontrol süz sıkıntı olabilir klomen yumurtanı büyütür ama catlamaZsa kist olur otuzdan doktor kontrolü şart yumurtanı büyütecek akabinde catlamaZsa iğne verir canımKlomen kendimiz alabiliyor muyuz eczaneden yoksa doktorun mu yazmasi gerekiyor kusura bakmayin sorunuzla alakali degil ama bende merak ettim? :)
Bana doktor verecek kontrol süz sıkıntı olabilir klomen yumurtanı büyütür ama catlamaZsa kist olur otuzdan doktor kontrolü şart yumurtanı büyütecek akabinde catlamaZsa iğne verir canım
Bende ilk kez yumurta takibi yaptırcam nasipse yumurtam tembelmişKlomen kendimiz alabiliyor muyuz eczaneden yoksa doktorun mu yazmasi gerekiyor kusura bakmayin sorunuzla alakali degil ama bende merak ettim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?