Polikistik Over serüveni

Bende şuan hayıt ekstratı kullanıyorum adetlerimi düzenledi güzel haberi daha alamadım ama faydasını gördüm sabah akşam şurup gibi bi ölçek kullanıyorum

Peki bu hayıtın yan etkisi yok mu canım

Peki bu hayıtın yan etkisi yok mu canım
Yani şöyle okumuştum afedersiniz cinsel isteksizlik oluyormuş,birde bazı ilaçlara etkileşimi oluyormuş psikolojik tedavi görenlerde dediğim gibi bi yan etkilerine ve kullanım şekline detaylı bi bakın çok şükür bende bir olumsuzluk çıkmadı bir sorun yasamadim

Bende şuan hayıt ekstratı kullanıyorum adetlerimi düzenledi güzel haberi daha alamadım ama faydasını gördüm sabah akşam şurup gibi bi ölçek kullanıyorum
bende kullandım ama adetimi düzenlmedi canım sen şanslısın. kaç ay kullanımda düzeldi

Netten bi araştırayım dedim düzenli adet gören kişilerde yılda 12 kez yumurtlama gerçekleşiyormuş yani yılda 12 kez yumurtlama gününde ilişki olursa hamilelik ihtimali var pkolu da ise adetler iyi kötü biraz düzenliyse yılda 3 kez yumurtlama oluyormuş adet düzenli değilse zaten hiç yumurtlama olmuyormuş kendimi çok kötü hissettim yaa bu pko hamile kalma şansını çok düşürüyor

Konya’da Pkolu olup tedaviyle çocuk sahibi olan var mı? Ve hangi doktora tedavi oldunuz, kimi önerirsiniz? Ben klomen kullandım bir kere doktor yanıt yok iğneye geçeceğiz dedi. Gonal f verdi 50ml vurdum kendime sonuç yine olumsuz yine yanıt yok. Şuan ara verdik tedaviye biraz dinlenecekmiş vücudum. İnsülin direnci çıkmadı ama 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verdim doktor bunu dedikten sonra. Kilo veriyorum ama başka ne yapabilirim önerisi olan var mı? Hayıt içiyorum sabah aç karnına. Yardımcı olun lütfen moralim bozuluyor. Yaş 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…