polikıstık over sendromum var hamile miyim? acilll :)

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
arkadaşlar konum umarım doğru yerdedir. bugün test yaptırdım ama doktor çıkmıştı bakamadı meraktan çatlıcam. test sonuçlarım şunlar :
tsh : 2.45
beta hcg:0.1
fsh:5.49
lh:15.85
prolaktin : 7.5
estradiol:25

hamile değilsin tsh çok hafif yüksek gibi endokrin doktoruna git bence. hamile kalmadan önce 2.5 altında olmalı dedi bana doktorum seninki sınırda

hamile değilsin tsh çok hafif yüksek gibi endokrin doktoruna git bence. hamile kalmadan önce 2.5 altında olmalı dedi bana doktorum seninki sınırda
canım geçen ay gittim ihtiyacın yok dedi sende pcos yok dedi ki adet olduğum ilk ay dan beri ben pcosla uğraşıyorum. işinin ehlini bulmak zor

canım geçen ay gittim ihtiyacın yok dedi sende pcos yok dedi ki adet olduğum ilk ay dan beri ben pcosla uğraşıyorum. işinin ehlini bulmak zor
bu tiroid hormonu zaten pcosla çok alakalı değil ben de pkolu değilim ama kullanıyorum tiroidim 2,6 çıktı çünkü

bu tiroid hormonu zaten pcosla çok alakalı değil ben de pkolu değilim ama kullanıyorum tiroidim 2,6 çıktı çünkü
geçen ay tüm hormonlarıma bakıldı ben doktorun pek becerikli olmadığını düşünüyorum hem zaten endokrini uzmanı pcolu olup olmadığımı söyleyecek nitelikte mi sanmam. bir çok üniversiteye gittim hepsi pcos diıyor

yahu zaten pcos tanısını koyması gereken kadın doğumcu
lh/fsh oranın 3 üzeri zaten pcos'un kriterlerindendir.
tabi usgde polikistik görünüm de olması gerek.
hamile değilsin ama muhtemelen pcossun.

yahu zaten pcos tanısını koyması gereken kadın doğumcu
lh/fsh oranın 3 üzeri zaten pcos'un kriterlerindendir.
tabi usgde polikistik görünüm de olması gerek.
hamile değilsin ama muhtemelen pcossun.
aynen öyle canım zaten 13 yaşındayken pcos teşhisi konmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…