Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım ve bekarım. çok kısa bir süre önce pcos hastası olduğumu öğrendimadetlerim sürekli düzensizdi ve çok olmasa da tüylenme şikayeti ile gittim ve bu hastalığın olduğunu öğrendim. hastalık hakkında bilgim yoktu ama biraz araştırınca illet bişey olduğunu öğrendimm bekarım ama evlenince hemen çocuğum olsun isteyenlerdenim . bu hastalık olduğu sürece zor görünüyor çünkü ablamda aynı hastalıktan müzdarip ve çocuğu olmuyor. pcos olupta hemen çocuğu olan var mı biraaz moral ve desteğe ihtiyacım var sanırımm
Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım ve bekarım. çok kısa bir süre önce pcos hastası olduğumu öğrendimadetlerim sürekli düzensizdi ve çok olmasa da tüylenme şikayeti ile gittim ve bu hastalığın olduğunu öğrendim. hastalık hakkında bilgim yoktu ama biraz araştırınca illet bişey olduğunu öğrendimm bekarım ama evlenince hemen çocuğum olsun isteyenlerdenim . bu hastalık olduğu sürece zor görünüyor çünkü ablamda aynı hastalıktan müzdarip ve çocuğu olmuyor. pcos olupta hemen çocuğu olan var mı biraaz moral ve desteğe ihtiyacım var sanırımm
canım o ruh halini iyi biliyorum, hemen çocuk isteğim yok ama olursa sevinirim tabi, yine de her test sonrası eşime belli etmemeye çalışsam da burukluk hissediyorum.beslenmemize kilomuza dikkat edeceğiz başka çaremiz yok canımselam kızlar aylardır yazılanları okuodum uzaktan olmuyo bende yazmak ıstedım aslında hemen hemen herkesın başına aynı şeyler geliyor ümitler ve hayal kırıklıkları 6 aydır cocuk istiyoruz bızde 2 ay once doktorum glifor ve folık asıt verdı kullnıorum ama sımdılık miğde bulantısından başka bir etkısını gremedım hımm tabı unutmadan söylemem gerekır doktorumun demesıyle dört dörtluk polıkıstık over hastasıymışım öyle adlandırdı :44: yıllarca doğum kontrol hapları kullanmak zorunda kaldım malum regl olamıyordum başka türlü.. ıkı ay oldu daha kullanmaya başlayalı ama hemen sonuç almak istiyo ınsan nerdeyse her hafta idrar testi yapıyorum ama negatifmoral sıfır tabi
Yeni üye oldum, bende de PİKOS var, 7 cm kadar, bir senelik evliyim, doğum kontrol hapı kullanmadan nasıl eritebilirim, bu arada ssoğan kürüde kullandım, sonucunu ultrasondan öğreneceğim inşaAllah
Ama senin kilo sorunun varmiydii benim boy 1,70 kilo 90 o yuzden hic umudum yok aarkadaslar esimde evin tek oglu herkez gozume bakiyorlar evlilimiz cok guzel ama bi renk gelmesi lazim yanliz kaldimda cok sikiliyorum yuce rabbimin bi vakti saati vardir elbette insallah bizede nasip eder yuce mevlam allah osteyen tum herkeze versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?