- 25 Kasım 2011
- 8
- 0
- Konu Sahibi badembiyik
Ablalarım merhaba , ben 13 yaşındayım . 2 hafta önce pcos oldugumu öğrendim . Ultrason sonucumda yumurtalıklarımın biri 9.3 biri 7.8 mm çıktı yani büyük . Daha kist olmadıgını fakat tedavi olmadıgında kist oluşabileceğini söyledi doktorum ve bana yasmin hapını verdi . doktoruma hastalığım geçer mi diye sordugumda ilaçlarımı düzenli kullanınca ve kilo verdiğim zaman geçebileceğini söyledi fakat internetten okudugum kadarıyla sonsuza kadar geçmeyen bir hastalıkmış yani sadece kist oluşumu engelleniyormuş fakat geçmiyormuş . Bana biraz bilgi verebilirseniz sevinicem gerçekten , karamsarlıga kapılmıyorum ama gerçekten bi sonuca ulaşmasını istiyorum . Şimdiden teşekkür ederim :)
Bu arada ufak bi bilgi veriyim : Doktor bu hastalıgı kadın dogumcuların anlamadıgını o yüzden endokrinoloji bölümüne gidilmesi gerektiğini söyledi ve erken teşhisin çok önemli oldugunu söyledi .
Bu arada ufak bi bilgi veriyim : Doktor bu hastalıgı kadın dogumcuların anlamadıgını o yüzden endokrinoloji bölümüne gidilmesi gerektiğini söyledi ve erken teşhisin çok önemli oldugunu söyledi .