• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over sendromu

Pko lu hanımlara tavsiyem inofolic combi kullanın. Pko ya özel bir vitamin bu içinde folik asit te var.
Ayrıca şekeri kesin yeme duzenine ve spor yapıp haraketi olmaya dikkat edin. Bende henüz kalmadım maalesef hamile ins olur 2. Kutudayim inofolic te

Merhaba bende 6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.Geçen ay süt hormonum yuksek çıktığı için endokrine başvurdum değerim 50 çıktı ve doktor hamilelige engel değil dedi çünkü bende hiçbir belirtisi yok(adet düzensizliği,memeden süt gelmesi vs).Daha sonra ultrasondada bakildim ve yumurtalıkta polikistik over olduğunu öğrendim ama bende dediğim gibi herhangi düzensizlik vs yok sadece hafif göğüs çevresinde tüylenme yaşadım o kadar ve doktorumda hiçbir ılac vermedi bu şartlarda hamilelige engel bi durum yok dedi ama benim içim hiç rahat değil ve gebe kalamam diye korkuyorum.Sizce başka doktora gitmelimiyim?

Bende yaklaşık iki yıl önce ilk korunmasız iliskimde hamile kaldım. Ama 6 aylık gebeyken erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim. Doğumdan 10 sonra adet düzensizliği yaşamaya başladığımda doktora gittiğimde öğrendim polikistik Over olduğumu. Yani polikistik Overken hamile kalmışım. Henüz bebek düşünmediğimiz için bilmiyorum ama inşallah yine hamile kalabilirim. Bu da benim içinde ki soru

Merhaba bende 6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.Geçen ay süt hormonum yuksek çıktığı için endokrine başvurdum değerim 50 çıktı ve doktor hamilelige engel değil dedi çünkü bende hiçbir belirtisi yok(adet düzensizliği,memeden süt gelmesi vs).Daha sonra ultrasondada bakildim ve yumurtalıkta polikistik over olduğunu öğrendim ama bende dediğim gibi herhangi düzensizlik vs yok sadece hafif göğüs çevresinde tüylenme yaşadım o kadar ve doktorumda hiçbir ılac vermedi bu şartlarda hamilelige engel bi durum yok dedi ama benim içim hiç rahat değil ve gebe kalamam diye korkuyorum.Sizce başka doktora gitmelimiyim?
Bende sznle ayni durumdayim baska dr a gittim bana ilac verdi

Selam kizlar polikistik over olan ve hamile kalanlar varmi 😔
Ben varım 1 yıl hamile kalmayınca Dr bana pcos teşhisi koyuldu yazz doğum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim

Back