- 4 Mart 2020
- 11
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Derya_suna2645
Selam kizlar polikistik over olan ve hamile kalanlar varmi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende de polikistik over vardı evlendigimde ilk 6-7 ay olmadı çocuğum sonra kendiliğinden olduSelam kizlar polikistik over olan ve hamile kalanlar varmi![]()
Bisey yaptiniz mi bunun için bi çözümü yok muMerhaba bende de polikistik over vardı evlendigimde ilk 6-7 ay olmadı çocuğum sonra kendiliğinden oldu
Aminn inşallah benim insulin direncim yuksek çıktığı icin doktor o ilaci veremedi bana napmam lazim bilmiyorumBendede polikistik over var, ve suan bebegimi bekliyoruz.
Yanliz ben iki ay klomen hapi kullandim, Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Aminn inşallah benim insulin direncim yuksek çıktığı icin doktor o ilaci veremedi bana napmam lazim bilmiyorum
Hayir duzenli gormuyorum son 8 aydır tarlusal kullanmadan olmuyorum malesefBaska bir onerisi olmadimi? Duzenli adet oluyormusunuz?
Hayir duzenli gormuyorum son 8 aydır tarlusal kullanmadan olmuyorum malesef
her gittiğim doktor ayrı ayrı haplar verdi ama hapların bı faydasi olmadığını düşünüyorum çünkü hapları bıraktım 2 ay sonra hamile kaldımBisey yaptiniz mi bunun için bi çözümü yok mu
Soğan kürü yaptınız mi hicher gittiğim doktor ayrı ayrı haplar verdi ama hapların bı faydasi olmadığını düşünüyorum çünkü hapları bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım
Evet yapmıştım onunda faydası olabilir bak denemediysenis deneyin bi istersenizSoğan kürü yaptınız mi hic
Sabah aksam mi içmeliyimEvet yapmıştım onunda faydası olabilir bak denemediysenis deneyin bi isterseniz
Sabahlari aç karnına içmiştim benSabah aksam mi içmeliyim
Ben varim. Korunmayi biraktiktan sonraki ilk iliskimde hamile kaldim hem de. Icini ferah tut.Selam kizlar polikistik over olan ve hamile kalanlar varmi![]()
Meraba ben cok arastirdim inofolic combi bir arastir istersenAminn inşallah benim insulin direncim yuksek çıktığı icin doktor o ilaci veremedi bana napmam lazim bilmiyorum
Bende sznle ayni durumdayim baska dr a gittim bana ilac verdiMerhaba bende 6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.Geçen ay süt hormonum yuksek çıktığı için endokrine başvurdum değerim 50 çıktı ve doktor hamilelige engel değil dedi çünkü bende hiçbir belirtisi yok(adet düzensizliği,memeden süt gelmesi vs).Daha sonra ultrasondada bakildim ve yumurtalıkta polikistik over olduğunu öğrendim ama bende dediğim gibi herhangi düzensizlik vs yok sadece hafif göğüs çevresinde tüylenme yaşadım o kadar ve doktorumda hiçbir ılac vermedi bu şartlarda hamilelige engel bi durum yok dedi ama benim içim hiç rahat değil ve gebe kalamam diye korkuyorum.Sizce başka doktora gitmelimiyim?
Ben varım 1 yıl hamile kalmayınca Dr bana pcos teşhisi koyuldu yazz doğum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyimSelam kizlar polikistik over olan ve hamile kalanlar varmi![]()