- 4 Mart 2020
- 11
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Derya_suna2645
-
Korkma adetin düzene girince düşer inşallah canım ,bendede çok yüksekti zayıfladım düzene girdi hormonlarMerhabalar 3 hafta once çocuk istediğimi fakat olmadığını belirterek doktora gittim ayni zamanda adet göremiyordum tabi. Jinekolojik muayene ardından pkolu oldugumu soyledi tarlusan isimli adet söktürücü verdi 3.gunu gel hormon testi yapalim dedi. 2 gun once gittigimde de tokluk insülin direncimin 4.19 çıktığını ve dahiliyeye yonlendirecegini söyledi başına böyle bisey gelen varmi kotu bisey mi bu sonuc ve LH degerim 10.78
Fsh ise 8.61 cıktı bilenler aydinlatabilir mi lütfen
Napmak gerek yenenler var mi bu hastalığı
Kac kilo verdin canım naptin mesela yürüyüş falan yaptin mi bide senin degerlerinn kaçtı?Korkma adein düzene girince düşer inşallah canım ,bendede çok yüksekti zayıfladım düzene girdi hormonlar
Ben de 2 gundur kestim seker falan kullanmiyorum hic inşallah duser benim ki de ilac falan kullandin mi peki bide senin degerin kacti merak ettimCanım o günleri hatırlamak istemiyorum çok ağlamıştımekmeği şekeri kestim canım bol bol su içtim, düzenli yürüyüş ve egzersiz yaptım Günde 2 öğün yedim
Cook iyiii maşallah ne kadar sürdü bu kiloya inmenBu arada 66 dan 59 a düşmüştüm
bende kist vardı canım doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım ve zayıflayınca kistte gitti değerlerde düzeldiBen de 2 gundur kestim seker falan kullanmiyorum hic inşallah duser benim ki de ilac falan kullandin mi peki bide senin degerin kacti merak ettim
Cook iyiii maşallah ne kadar sürdü bu kiloya inmen
Canım pek anlamam ama çokta aşırı yüksek değilKızlar bende de pco var. Anlayan varsa testlerimi yorumlar mısınız?
FSH 5,36
LH 3.95
PROLAKTİN 7,65
ESTRADİOL 54,44
Başlangıc demedi önceki testimde lh, fsh den yüksekti ve ultrason görüntüsü pco ile uyumlu minik kistlerin var dedi. İlaç kullanıyorum dün farklı bir doktora gittim sonuc bu çıktı. Doğum kontrol hapı önerdi ama ben gebe kalmak istediğim için kullanamam dedim. Doktor da zor olur cocuğun dedi. Beni aşırı demoralize ettiCanım pek anlamam ama çokta aşırı yüksek değilpko başlangıcı dedimi doktor
d.kontrol hapını kaç ay kullanmanı söyledi kiBaşlangıc demedi önceki testimde lh, fsh den yüksekti ve ultrason görüntüsü pco ile uyumlu minik kistlerin var dedi. İlaç kullanıyorum dün farklı bir doktora gittim sonuc bu çıktı. Doğum kontrol hapı önerdi ama ben gebe kalmak istediğim için kullanamam dedim. Doktor da zor olur cocuğun dedi. Beni aşırı demoralize etti
6 ay kullan dedid.kontrol hapını kaç ay kullanmanı söyledi kibenimde minik minik kistlerim vardı ve doktor hamileliğe engel değil demişti
hem tahlilde hem ultrasonda çıkıyor canımKızlar pko ultrasyondamı yoksa tahlillerde mi çıkıyor
Teşekkür ederim ozaman :)hem tahlilde hem ultrasonda çıkıyor canım
rica ederim canımTeşekkür ederim ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?