- 13 Kasım 2016
- 186
- 69
- 98
Yok cnm sadece bitanesi kapalı. Sağ kapalı. Sadece sağds yumurtam oluyoSenin ikisi de mi kapalı ama üzülme acilmasa da en kötü ihtimalle tüp bebekle gebe kalabilirsin cnm
Evet cnm klomenle anlaşıldı zaten. 2 aydada sağ yumurtam gelişti sadeceKlomen filan kullandın mi
Evet cnm klomenle anlaşıldı zaten. 2 aydada sağ yumurtam gelişti sadece
Başka bir doktora gitsen imkanın varsaEvet cnm klomenle anlaşıldı zaten. 2 aydada sağ yumurtam gelişti sadece
Şimdi bi devlet hastanesinden randevu aldım. Oraya gideceğim bakalım inş bi umutBaşka bir doktora gitsen imkanın varsa
Canın ilgili olması önemli tabide. Kaç aydır gidiyosun benimde bi kaç ay sonra alıştı dr. Bide bi kere çatlatma iğnesi olduysab yine aynı verir o. Ben çatlatma iğnesi ile kimyasal gebelik geçirdim. Tabi başka dr da gitmek lazımYa bende rahim filmi cekunmistum ya temiz çıkmıştı doktor adet olursan tekrar gel demişti öğretmenim ben tatile girecez memlekete gidicez adetim de tatile denk geliyor diye aradım tamam tatilden sonra gel dedi hocam bundan sonra ne yapıcaz dedim eşinle bir hafta aralıksız ilişki deneriz dedi bende hocam onu yaptık zaten dedim catlatma iğnesi de yaptık olmadı dedim bana sen gel bi bakarız dedi ben çok sinirlendim benim için çok önemli olan bu durumu nasıl sen gel bakarız seklinde ifade edebiliyor ve kaç kere görüşmemize rağmen beni hatırlamıyor her defasında aynı soruları soruyor bu doktoru değiştirmeli miyim
İki aydır gidiyorum cnm daha yeni aslında biraz devam edeyim bakalım ya kafama takılan benim biraz prolaktin yüksek en fazla 20 olması gerekirken 33 çıktı ama doktor ilaca gerek yok aşırı yüksek değil gebeliğe engel değil bu yükseklik dedi ama sitelerde bakıyorum az da yüksek olsa ilaç vermiş diğer doktorlarCanın ilgili olması önemli tabide. Kaç aydır gidiyosun benimde bi kaç ay sonra alıştı dr. Bide bi kere çatlatma iğnesi olduysab yine aynı verir o. Ben çatlatma iğnesi ile kimyasal gebelik geçirdim. Tabi başka dr da gitmek lazım
İki aydır gidiyorum cnm daha yeni aslında biraz devam edeyim bakalım ya kafama takılan benim biraz prolaktin yüksek en fazla 20 olması gerekirken 33 çıktı ama doktor ilaca gerek yok aşırı yüksek değil gebeliğe engel değil bu yükseklik dedi ama sitelerde bakıyorum az da yüksek olsa ilaç vermiş diğer doktorlar
Allah razı olsun ama aklıma takılıyor ve kist tedavisi olurken mideme hasar verdim kist tedavim durdu aklıma takılıyor işte korkuyorum cocuklaro cok seviyorum inşallah bende bir gün bu sayfaya hamileyim diye msj atarımCanım sakın korkma. Hepimizde var polikistikover. Kimimiz adetimizi düzenli, görüyoruz, kimimiz 2-3 ayda bir, kimimiz hiç göremiyor malesef. Bana doktorum "Çocuğum olmayacak diye korkma, rahat bırak kendini. Nasıl olsa kistim var çocuk olmaz diyip balayında hamile kalan çok hastam var benim" demişti. Strese girdikçe hamileligimizi erteliyoruz malesef.. Ki sen daha evlenmemissin. Sevdiğin adamla evlenmek istemeyecek kadar sıkma kendini. Yapma bunu kendine. Ben de 15 yaşımdan beri adet zor görüyorum. Çok doktora gittim ama bekar olanlara tam tedavi uygulayamiyorlar malesef. Dogum kontrol hapi veriyorlar. Asil tedavi evlenince, hatta bebek isteyince basliyor. Ablalarinin actiklari konulari, yazdigi mesajlari okuyunca daha net anlayacaksin. Burasi cok faydali bir site. Aklina takilan her seyi hepimize sorabiliyorsun. Sakin kendini üzme, korkma. Oncelikle gençliğini, aşkını sevgini yaşa. Okuyorsan okuluna odaklan.. Her seyin başı stres. Ama imkansiz diye bir sey yok. Gün gelecek hepimiz sira sira buraya HAMILEYIM yazacagiz insallah.. Allah büyük. Polikistikover da kısırlık değil rabbime sukurler olsun ki. Sadece çoğumuz diger kadınlardan daha zor hamile kaliyoruz. Daha ugrastirici bir hastalik yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?