- 22 Haziran 2023
- 5
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi meervee ayyy
-
Bende de polikistik over var ilk çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım ikinciye yumurtalıkların Yavaş dedi tam tedaviye başladık aşılama falan olacaktı vazgeçtim en femara kullandım sonra bebek işinden vazgectim derken hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalik hamileyim ve bende 2 3 ayda bı adet oluyordumMerhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve 1yıldır da bebek istiyoruz evlendiğim aydan bari adet düzensizliğim var daha öncesinde iki doktora gittim ve evliliğin ilk aylarında adet düzensizliği normal dedi gönderdi. 5-6 ay geçtikten sonra başka bi doktora gittim ve pkos olduğunu söyledi ilk bir yılda olmaması normal ve 1.yılın dolduktan sonra gel dedi bende öyle yaptım geçenlerde Rahim filmi çektirdim tüplerin kapalıysa diye ve doktorum görmek istedi ama henüz sonuçlarımı göstermeye gitmedim. Bu süreci yaşayanlar varmı ? Nasıl Bir yol izlemeliyim
Tam olarak ne oluyor o iğne ne işe yarıyor bu arada çok sevindimFemara+ovitrella iğnesiyle hamile kaldım. Pcos var bende de. Tavsiye ederim
Araştıracağım teşekkürlerBen de yok ama bu site de çoğu kişinin infolicombi ve ovulasyon testi ile hamile kaldığını okudum
Bende de var ve ben ilaçsız senede bir kez adet oluyorum bende temmuzda gidicem infertilite bölümüne ve açıkçası tereddütlerim var senede bir kez olduğum için
Çok sevindim adınıza rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende de polikistik over var ilk çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım ikinciye yumurtalıkların Yavaş dedi tam tedaviye başladık aşılama falan olacaktı vazgeçtim en femara kullandım sonra bebek işinden vazgectim derken hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalik hamileyim ve bende 2 3 ayda bı adet oluyordum
Cok sağolun. Yumurtayı ilaçla büyütüyolar ve iğne ile çatlatıyolar. Ve çatladıktan sonra doktor ne zaman ilişki olmalı onu söylüyorTam olarak ne oluyor o iğne ne işe yarıyor bu arada çok sevindim
Mrb bende letrol ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay sizce ise yararmi daha bir hafta oldu iğne olalı şansım nedir pko var bendede adet düzensizliği tabiki kilo da var kasık batması yaşıyorum ve sol bacağım agridi iğneden 2 gün sonra bel.agrisi da var tabi sez nasıl öğrendiniz hamile.kaldiginiziFemara+ovitrella iğnesiyle hamile kaldım. Pcos var bende de. Tavsiye ederim
Hormon testi istediler miMerhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim ve 1yıldır da bebek istiyoruz evlendiğim aydan bari adet düzensizliğim var daha öncesinde iki doktora gittim ve evliliğin ilk aylarında adet düzensizliği normal dedi gönderdi. 5-6 ay geçtikten sonra başka bi doktora gittim ve pkos olduğunu söyledi ilk bir yılda olmaması normal ve 1.yılın dolduktan sonra gel dedi bende öyle yaptım geçenlerde Rahim filmi çektirdim tüplerin kapalıysa diye ve doktorum görmek istedi ama henüz sonuçlarımı göstermeye gitmedim. Bu süreci yaşayanlar varmı ? Nasıl Bir yol izlemeliyim
İğnenin 14 günü test yapın. İlk 10 gün test yaparsanız yalancı pozitif cıkar iğneden dolayı. İnşallah bu ay yavrunuza kavuşursunuz. İğne ağrı vs yapabiliyor normal. İnşallah sizinkiler gebelik belrtisidirMrb bende letrol ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay sizce ise yararmi daha bir hafta oldu iğne olalı şansım nedir pko var bendede adet düzensizliği tabiki kilo da var kasık batması yaşıyorum ve sol bacağım agridi iğneden 2 gün sonra bel.agrisi da var tabi sez nasıl öğrendiniz hamile.kaldiginizi
11.gun kan vermeye gidiyim diyorum bizim burda sağlık ocağı çarşamba günleri alıyor sadece kan oda 11.gune denk geliyorİğnenin 14 günü test yapın. İlk 10 gün test yaparsanız yalancı pozitif cıkar iğneden dolayı. İnşallah bu ay yavrunuza kavuşursunuz. İğne ağrı vs yapabiliyor normal. İnşallah sizinkiler gebelik belrtisidir
Güzel haberler inşallah, beni de haberdar edin11.gun kan vermeye gidiyim diyorum bizim burda sağlık ocağı çarşamba günleri alıyor sadece kan oda 11.gune denk geliyor
İnşallah hayırlısı neyse o olsunGüzel haberler inşallah, beni de haberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?