Polikistik over sendromu için istanbulda iyi bir doktor önerin lütfenn

Melo1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
3
0
1
31
Kızlar merhaba bn pko yum malesef 3 yıldır evliyim ve bebeğim olsun istiyorum .. Her doktor güzel ilgilenmiyor maalesef . bu konuda yardımcı olur musunuz .İstanbul da iyi bir doktor önerirmisiniz . uykularım kaçıyo artık lütfen yardımcı olun.

Prof. Dr. Samet Topuz çok çok iyi bir hoca. Çapa tıp fakültesinin hocası ayrıca nışantaşında muaynehanesi var. Biraz pahalı muayne ücreti ama kesinlikle pişman olmazsın araştırabilirsin internetten

Kızlar merhaba bn pko yum malesef 3 yıldır evliyim ve bebeğim olsun istiyorum .. Her doktor güzel ilgilenmiyor maalesef . bu konuda yardımcı olur musunuz .İstanbul da iyi bir doktor önerirmisiniz . uykularım kaçıyo artık lütfen yardımcı olun.

Merhaba bende de polikistik over sendromu var 1 yıldır istiyoruz bizim de çocuğumuz olmadı. şimdiye kadar 2 doktor değiştirdim 2 si de özeldeydi. Birisi sırf para için direk aşılama yapalım dedi. Şimdi 3.doktoruma geçtim muayene ücreti yüksek geliyor fakat herşeyi açıklıyor uygulayacağı tedaviyi nelerle karşılaşabileceğimi ve nasıl bir tedavi yolu izlememiz gerektiğini. Beylikdüzü medicanaya gidiyorum eğer özel hastane düşünüyorsanız tavsiye ederim

Teşekkür ederim kızlar . araştırıcam fakat özele gidecek durumum yok bu yüzden devlet hastanelerinde iyi bir doktor arıyorum . bu pko beni mahvetti psikoloji filan kalmadı artık yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum​

Teşekkür ederim kızlar . araştırıcam fakat özele gidecek durumum yok bu yüzden devlet hastanelerinde iyi bir doktor arıyorum . bu pko beni mahvetti psikoloji filan kalmadı artık yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum​
Aynı yollardan geçiyoruz maalesef bende 2 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum yumurta oluyor büyüyor çatlıyor fakat gebelik olmuyor. 1 ay soğan kürü denedim o da fayda etmedi. Stresin çok etkisi olduğunu ve mümkün olduğunca çocuk düşünmemem gerektiğini söylüyor doktorum çok zor tabi ben beceremiyorum🙁 rabbim hayırlısıyla tez vakitte verir her isteyene inşallah.

Canım devlette de bakıyor çapada ama randevu alman zor olabilir denemende fayda var

Aynı zamanda ülseratif kolit hastasıym onunda ağrılarnı çekiyorum her yönden köşeye sıkışmış gibiyim hala da çırpınıyorum 25 yaşındayım ama etrafımdaki insanlar sanki. 40 yaşındaymışım gibi çocuk da çocuk dedikçe daha da kötü oluyorum. Ne zaman bu kadar anlayışsız bi millet olduk gerçekten anlamıyorum

Back