• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over sendorumu,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifnurum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
7
1
1
29
Tahlillerimde biraz polikstik over sendromu çıktı çocuk düşünüyoruz bu şekilde hamile kalan oldu mu acaba, doktor bu durumda ne ilacı verdi,adet olunca gel tedaviye başlayacağız cocuk olması için dedi

Tahlillerimde biraz polikstik over sendromu çıktı çocuk düşünüyoruz bu şekilde hamile kalan oldu mu acaba, doktor bu durumda ne ilacı verdi,adet olunca gel tedaviye başlayacağız cocuk olması için dedi
Bekarken adet duzensizligi icin kadin doguma gittigimde polikistik over dedi bitane dr. Ve tedavisiz cocugun olmaz dedi. Duzenleyici verdi bidaha sorun olmadi adet duzenimde. Hep korktum evlenince sorun olucak die. Suan 4 aylik evliyim ve 5 haftalkta hamileyim. Kendiliginden oldu. Yani karamsar olmayin sakn

Ergenliğimde bir doktor çocuğun olmayabilir demişti pcostan dolayı. Regl döndüm çok düzensizdi. Evlendim. 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Çocuk düşündüğümde doktora gittim bir yıl deneyin olmazsa gelin tedavi başlarız dedi. 4.ayda hamile kaldım. Çocuk düşünüyorsanız aile hekimliğinde mutlaka SMA taraması yaptırmalısınız eşinizle. Fazla kilonuz varsa vermelisiniz. Doktorların dediği en büyük düşmanı fazla kilo ve kötü beslenme.

Back