Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere kullandım ve bi halta yaramadı…Kızlar 2 yıllık evliyim gebelik oluşmadı pcos hastasıyım doktor 6 aylık diyetten sonra bu ay KLOMEN tedavisine başladık kullanipta hamile kalan var mı
Özele gidiyorum doktor yazdı ama eczane vermedi kanser hastaları kullandığı için rapor çıkartıp alabilirsin diyince bende klomeni aldimben femara kullandım. pcosta daha etkili ve daha sağlıklı yumurta büyütüyor. kullandığım ay çok güzel yumurtalarım oluştu ama gebelik oluşmadı. sonraki ay kendiliğinden gebelik olultuğu için de devam etmedim ilaca
Boy kilo kaç2 kere kullandım ve bi halta yaramadı…
163 59 kgBoy kilo kaç
ne alaka ya ilk defa duydum. ben hatta birinci pakedi kaybedip ikinciyi reçetesiz almistimÖzele gidiyorum doktor yazdı ama eczane vermedi kanser hastaları kullandığı için rapor çıkartıp alabilirsin diyince bende klomeni aldim
Yaa ciddi misiniz keşke başka eczanelere de sorsaydimne alaka ya ilk defa duydum. ben hatta birinci pakedi kaybedip ikinciyi reçetesiz almistim
Benim çok kasik ağrım oluyobnde 5ay kullandım ve bi işe yaraması bnde PCOSluyum
Gayet ideal kilodasiniz aslında163 59 kg
Hadi diyolar ya kilo verince kendiliğinden hamilelik şansı artiyo yalan ya herşey nasip işi nice obezler hamile kalıyor163 59 kg
ilacı kullanırken bnmde öyle oluyordu her ay hamilelik belirtileri vardı, bu ay kullanmadım mesela ama yine vücudumda tuhaflıklar var, adetin 13günü çok az bi kanama oldu o günden beride bel ağrısı varBenim çok kasik ağrım oluyo
valla bize hiç sormadılar bile reçeteyi. ilacın ismini söyledik ve verdiler direkt. farklı bir şey anladı sizinkiler belkiYaa ciddi misiniz keşke başka eczanelere de sorsaydim
Genelde lekelenme tarzında kanamalar yumurtlama belirtisiymis bu tarz ilaçlar etkisini 3 4 ay gosteriyormus ilacı birakipta kendiliğinden hamile kalanda çok var test yapın benceilacı kullanırken bnmde öyle oluyordu her ay hamilelik belirtileri vardı, bu ay kullanmadım mesela ama yine vücudumda tuhaflıklar var, adetin 13günü çok az bi kanama oldu o günden beride bel ağrısı var
Olabilir inşallah diğer aya kullanmaya gerek kalmazvalla bize hiç sormadılar bile reçeteyi. ilacın ismini söyledik ve verdiler direkt. farklı bir şey anladı sizinkiler belki
çok zor geliyor bu ama inşallahGenelde lekelenme tarzında kanamalar yumurtlama belirtisiymis bu tarz ilaçlar etkisini 3 4 ay gosteriyormus ilacı birakipta kendiliğinden hamile kalanda çok var test yapın bence
Sabır çok önemli hsg çektirin ve tedaviyi asla yarım bırakmayın gerçekten zaman kaybı oluyor tekrar baslamakçok zor geliyor bu ama inşallah