Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Olup Hamile Kalmak İsteyenler Paylaşım 🌸🤰🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba sat son döngünüzün tarihi bat başlayacak olan döngünüzün tarihi

5 gün kaldı bata arkadaşlar çok heyecanlıyım test yapsam çıkar mı
Erken gebelik testinde çıkma ihtimali var sabah ilk idrarla deneyebilirsiniz ama biraz daha beklerim derseniz daha sağlıklı ollabilir tabi

İster=27 Mart 01 mayis

Slm arkadaşlar ben pkos hastalığını yaşıyorum iki aydır ferula femin kullanıyorum on son adetim 27 Mart acaba kullandığım ilaç gecikme yapmış olabilirim yardiminizi istoyorum

Slm arkadaşlar ben pkos hastalığını yaşıyorum iki aydır ferula femin kullanıyorum on son adetim 27 Mart acaba kullandığım ilaç gecikme yapmış olabilirim yardiminizi istoyorum
Pkos olduğumuz için gecikme gebelik olmasa bile normal bir durum ama tabiki bazı ilaçların etkisiyle bu durum basımıza gelebiliyor doktorunuz ile konuştunuz mu

Benimde eklermisiniz sat 27 Mart bat?

Benimde yarın ama benim bu ay hiç olmayan yumurtlamam geçte olsa olduğu için bi 10 gün gecikme yaşayabilirim

Adet oldum bugün sat 1 Mayıs bat 3 haziran

Evet bu ay soğan kürü inostol diaformin ve ovulasyon testine başlıyorum bakalım bide Zühre ana hayıt macunu içeceğim bakalım inşallah.mucadeleye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…