- 27 Temmuz 2024
- 14
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Kızlar merhaba. 1, bucuk yıllık resmi nilahlı evliyim ve ergenliğimden beridir polikistik overla uğraşıyorum. Bunu bildiğim için evlendiğim işk günden beri korunmadım adetlerim düzensiz. Devlet hastanelerinden sonuç alamadığım için özel bir muaynanehe gidiyorum maddi olarak malesef zorluyor. Yumurtam büyüyor ama çatlamıyormus bu yuzden bana kilo vermemi önerdi 65.5 kiloyum boyum 160 platese başladım 1 ay oldu 500 gram verebildim sadece aksam zaten hiçbişey yemiyorum. Doktorumuz folik asit D vitamini ve bazı doğurganlıga hazırlayan takviye edici gıdalara basladı hepsi totalde 10000 tl falan tutuyor Rosgenly woman,muktifer plus, eşim içinde ainos duo baslandı eşim çok üzülüyor bende su sıralar atanmak için sınava hazırlandığım için evdeyim en azından cocuk oljrsa kayınvalidemde cok yardımcı oluyor zaten biraz büyütür sonra işime geri dönerim diye düşünmüştüm hhiç böyle olacagını tahmin etmedim. Bana kilo veremezsen arada baska bi ilaç daha baslayacağım demişti insülin direncimde var bundan sonrak isüreçler nedir bide beni zorlayan sey eşim babasıgla beraber calısıyor. Keseler bir gibi bu yuzden onlara henuz böyle bi eurum olmadıgını söylemedim hastalıktan falan cok korkup büyüten insanlar bu yuzden eşimle ikimiz yürütelim süreci dedik eğer söylersem kendim yerine bide onlaeı teselli etmek zorunda kalıcam diye giç söylemek istemiyorum bu seferde gelen paralaeı ilaca doktora verdiğimizde babası bu para nerden geldi nereye gitti diyr haliyle soruyor anlıcagınız benim için ne doğru oljr bilemiyorum