polikistik over olup aşılama yptıranlar,yaptırcaklar,pco ile hamile kalanlar hadi beraber bekleyelim

polikistik overli olup aşılaması tutanlar

• aşılama yaptıracaklar

OY: 3 75,0%
  • aşılama yaptıranlar

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
merhaba,polikistik overliyim ilk aşılamamı yaptırdım malesef tutmadı yarın ikinci ayıma başlıyacagım hadi güzel haberlerimizi beraber paylasalım buyrunnn.

Canım merhaba gebesin sanırım maşallah ben de pkoluyum ve 1.5 yıldır uğraşıyorum sen nerde aşılamayı

Merhaba canm ilk aşılama tuttu 5aylik ikizlerini erken doğum ile kaybettim.
Sonra 15kilo verdim ve doğal kaldım canm insallah darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.
Agnucaston kullanmanı tavsiye ederim canm ben 3ay ıçtim ve öyle kaldm

Canım ya maşallah çok şükür sonunda hamile kalmışsın inşallah sağ saglim kucağına alırsın bebeğini.. AGNUCASTON aldım ama kullanmaya cesaret edemedim şimdi sen diyince kullanmaya karar verdim şeker ilacı ve folik asit alirmyorum yanında bunu da alırım inşallah bana da yarar..

Hanimlar merhabalar :)
Bende posk liyim 2 sene once catlatma ile hamile kaldim malesef 2 aylikken dustu 2 gun knce dojtoruma gittim ve asilama istiyorum dedim ve bana igne verdi 10 gun boyunca bugun ilk ignemi vuruldum . Onun yaninda folik asit ve seker ilaci verdi persembe gunu kontrolum var yumurtalar ne durumda diye bakalim hayirliysa ins hepimiz guz3l haberler aliriz

Allah razı olsun canm.Rabbim.tummm dileyene nasip etsin ben 3ay kendime ara verdim zayıfladım hergün akşam 9 da agnucaston ıçtim ve hiç regl olmadan kaldm.
Sabahlarida matofin ıçtim 500luk günde bitane oda fayda ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…