Canım cok sevindim ben adet düzensizliği için içmek istiyorum senin adetlerin düsenlimiydi pekiBen kullandım sadece 1 ay ve hemen hamile kaldım tabi herkes aynım o olur bilemem tabi siz adet düzeni içinmi hamilelik içinmi ben çok kısa zamanda sonuç aldım Tabi o bir vesile Rabbim isteyen herkese nasibeder inşallah
Günde kaç tane içtiniz birde adet olunca burakılıyor mu bende hem adet düzensizliği var hemde gebe kalabilmek için içmeyi düşünüyorum ben ilaç içmeden adet olamayan biriyim acaba sadece bu ilaç ile adet olurmuyum?Ben kullandım sadece 1 ay ve hemen hamile kaldım tabi herkes aynım o olur bilemem tabi siz adet düzeni içinmi hamilelik içinmi ben çok kısa zamanda sonuç aldım Tabi o bir vesile Rabbim isteyen herkese nasibeder inşallah
günde bir tane içiliyor canım, adetliyken de içiliyor ara vermiyorsunGünde kaç tane içtiniz birde adet olunca burakılıyor mu bende hem adet düzensizliği var hemde gebe kalabilmek için içmeyi düşünüyorum ben ilaç içmeden adet olamayan biriyim acaba sadece bu ilaç ile adet olurmuyum?
günde 2 tane içmek doğru değil canımBu ay günde 2 denicem belki bana günde bir az geldi
ya bende de tam tersi etki yaptı biliyor musunKullanamadım zaten arkadaşım 41.gün adetim başladı hayatımda ilk defa böyle bir gecikme yaşadım herzamankinden daha ağrılıydı ve 7 gün süren regl 3 gün sürdü korktum kullanmaya
Bu ay adet olayım tekrar başlıcam bende tek iyi yönü yumurtlama akıntısı oldu bariz hissettim agnucaston kullandığım ay 3 gün sürdü ve yoğundu normalde çok az olurdu ve kaçırırdım ovu.dönemimi belkide ben kullanmadan 1 ay önce düşük yaptım o yüzden böyle bir reaksiyon ve gecikme yaşattı bendeya bende de tam tersi etki yaptı biliyor musun
hem adetim erken geldi, hem de uzun sürdü
ama ağrım hiç olmadı, normalde çok sancım olurdu
biliyor musun bu hapın şöyle bir etkisi varmış
regli az olanınkini çoğaltıyor, çok olanınkini de azaltıyormu
Olabilir canımBu ay adet olayım tekrar başlıcam bende tek iyi yönü yumurtlama akıntısı oldu bariz hissettim agnucaston kullandığım ay 3 gün sürdü ve yoğundu normalde çok az olurdu ve kaçırırdım ovu.dönemimi belkide ben kullanmadan 1 ay önce düşük yaptım o yüzden böyle bir reaksiyon ve gecikme yaşattı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?