polikistik over olduğumu öğrendim

nemesis06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
107
0
46
Ankara
kızlar bugün sağ kasığımda polikistik over olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı çok moralim bozuldu 4 aydır cocuk istiyorduk olmadı demekki bu yüzdenmiş adet düzeni diyede bişey kalmadı yumurtlama tarihimi bile hesaplıyamıyorum artık canım çok sıkkın sol kasığım normalmiş ama sağ kasiğimda malesef böyle bir kist çıktı acaip morelim bozuldu polikistik over olupta hamile kalan varsa nolur yazsın

tatlım ben yıllardır onu çekiyorum düzensizlik kaç yıldır vardı bende.doktor ilaç verdi kullanmadım ve evliliğimin 7.ayında hamile kaldım.sakın umudunu yitirme rabbim büyüktür.

tatlım ben yıllardır onu çekiyorum düzensizlik kaç yıldır vardı bende.doktor ilaç verdi kullanmadım ve evliliğimin 7.ayında hamile kaldım.sakın umudunu yitirme rabbim büyüktür.

ALLAH analı babalı büyütsün cnm inşş bende olurum yarın adet olabilmem için iğne yapcaklar adet olamadım 39 gün geçti

ALLAH analı babalı büyütsün cnm inşş bende olurum yarın adet olabilmem için iğne yapcaklar adet olamadım 39 gün geçti

canım ben 6 ay adet olmadığımı biliyorum. ben 1 buçuk aylıkken hamile olduğumu öğrendim ha bugün hasta olurum ha yarın olurum derken 2 ay geçti olmadım artık doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum tedavi neyse olalım dedim ultrasonda bi baktıki hamileyim.rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş sakın ümitsiz olma o çok önemli ve çalışmalara devam

r

amin arkadaşım ya insan lönk diye duyunca morali çok bozuluyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sanada ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…