Merhaba bende pko luyum ve 1 yıllık ewliyim çocuk istiyoruz fakat malesef 1yılda 10kilo aldım 15gündür diyetteyim 3aydır adet görmüyorum pko yüzünden 77kiloydum şimdi en azından 2kilo verdim çok şükür bayram sonrası tekrar dr a. Gideceğim ama ne kadar düşünmek istemesemde artık çok sıkıldım beklemelerden
Tedavi süreciniz bebek tedavisinide içericek. Yumurtanız ilaç ile geliştirilecek ve çatlama durumuna göre iğne yapılır sonra ilişki falan falan. Tabi doktorunuz takip ile belirler bunları. Uzun bir süreç, pkoda genelde tedavisiz bebek olmuyor. Ama olanda var, kısmet...
Ben 6 aylık Evliyim ve pco var doktorun dediğine gore cok degil tedavisiz kalınabilir dedi ama 6 aydır korunmuyoruz insallah bu ay gebe kalabilirim
PKO bebeği çok geciktiriyor. Ben de PKO'yum 6 ay oldu şuan adetim.
Önümüzdeki ay 7. denememiz olacak, hayırlısı.
Tedavini ol bebek de gelir. Ama ilk aya çok umut bağlama.
Merhaba bende pko luyum ve 1 yıllık ewliyim çocuk istiyoruz fakat malesef 1yılda 10kilo aldım 15gündür diyetteyim 3aydır adet görmüyorum pko yüzünden 77kiloydum şimdi en azından 2kilo verdim çok şükür bayram sonrası tekrar dr a. Gideceğim ama ne kadar düşünmek istemesemde artık çok sıkıldım beklemelerden
Bugün tekrar gittim diana adlı ilaci verdi 6 ay kullan dedi ama bu esnada hic gel falan demedi dedim bu esnada bebek olma şansı varmi Kesinlkle yok dedi bilmiyorum Rabbim büyük hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallah
En kısa zamanda bir endokrin uzmanına git. Polikistik var bende dersin. Bütün hormonlarına baksınlar. Insülin direncine baksınlar. Sonuçlara göre bir yol alınır. Fazla kilon varsa hemen vermeye çalış. İnsilün direncin varsa ilaç verir Buda kilo vermene yardımcı olur. 6ay uzun bir süre ve doğum kontrol ilacıyla kistler geçsin diye 6 ay beklemenin manası yok. Belki kilo verince herşey düzene girecek. Allah yardımcın olsun. Hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Bugün tekrar gittim diana adlı ilaci verdi 6 ay kullan dedi ama bu esnada hic gel falan demedi dedim bu esnada bebek olma şansı varmi Kesinlkle yok dedi bilmiyorum Rabbim büyük hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallah
En kısa zamanda bir endokrin uzmanına git. Polikistik var bende dersin. Bütün hormonlarına baksınlar. Insülin direncine baksınlar. Sonuçlara göre bir yol alınır. Fazla kilon varsa hemen vermeye çalış. İnsilün direncin varsa ilaç verir Buda kilo vermene yardımcı olur. 6ay uzun bir süre ve doğum kontrol ilacıyla kistler geçsin diye 6 ay beklemenin manası yok. Belki kilo verince herşey düzene girecek. Allah yardımcın olsun. Hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?