polikistik over olanlar bi bakabilir mi

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Her adet düzensizliği ve kıllanma problemi olan polikistik over hastası mıdır? Adet düzensizliğinden kastım 5 6 gün gecikmeler.

Her adet düzensizliği ve kıllanma problemi olan polikistik over hastası mıdır? Adet düzensizliğinden kastım 5 6 gün gecikmeler.

Tüylenmenin tek sebebi pco değildir, her gecikme yaşayan da.
Benim de senin gibi gecikmeli bir adet düzenim var, hafif düzey pcoyum mesela. Bir tahlil, bir ultrasona bakar. Bence gidip görünmelisin doktora.

Tüylenmenin tek sebebi pco değildir, her gecikme yaşayan da.
Benim de senin gibi gecikmeli bir adet düzenim var, hafif düzey pcoyum mesela. Bir tahlil, bir ultrasona bakar. Bence gidip görünmelisin doktora.
Sende var mi tüylenme

Uff bende de
pco tüylenmesi de yanak, çene, göğüs gibi yerlerde olur.Bende olmadı. Hastalar kilolu olur, ben zayıfım. Ama bi ara saç dökülmem çok oldu.
kilo sac dökülmesi yok ama Çenemde favori bölgemde tüylenme var. Deli oluyorum. Doktora randevu aldım bakalım ne çıkacak.

yuanna9, sakın ola dokunmayın o farori kıllarına doğal görünümünü kaybederse hep uğraşmak zorunda kalırsınız

pco tüylenmesi de yanak, çene, göğüs gibi yerlerde olur.Bende olmadı. Hastalar kilolu olur, ben zayıfım. Ama bi ara saç dökülmem çok oldu.

selam, ben de zayıfım,tüysüzüm,sivilcesizim ama ağır pko vakasıyım :) bazı doktorlar şaşırıyo bile bu halime. umarım şifa buluruz bile diyemiyorum,şifa değil genetik bişey bu pko :/

selam, ben de zayıfım,tüysüzüm,sivilcesizim ama ağır pko vakasıyım sanırım genetik bişey

selam, ben de zayıfım,tüysüzüm,sivilcesizim ama ağır pko vakasıyım sanırım genetik bişey
peki adet düzensizliği ve hormonlarda yükseklik varmı.
bende zayıfım tüylenme yok adetlerim genelde düzenli hormonlar normal ama usg de kistcikler var.

Benimde öyle düzenli adetlerim olurdu testlerim de normal çıktı sadece dün ara kanamayla Dr gittim o söyledi Polikistik olduğumu şoktayım benim gibi olan varmı merak ettim üstelik 2 ay öncede düşük gebeliğim oldu. Yani gebeliğe engel olmayan ama gebe kalmayı uğraştıran bir durum Bir de Polikistik lerde ara kanama yaşayan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…