Polikistik over miyim hangi alana gitmem lazim

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Merhaba arkadaşlar
Sürekli kahverengi akintilar geliyor. Adetlerim düzensiz. Erkek arkadasimla korunmadan ilişkiye giriyoruz. Polikistik over olmaktan çok korkuyorum bunu öğrenmek istiyorum bunun için devlet hastanesinde hangi bölüme gitmem gerekiyor ? Hangi testleri yaptiricam bilmiyorum. Lütfen biri bilgilendirsin çok teşekkürler şimdiden kizlar

Adet zamanimi kahve akinti oluyor ka gün

En son 17 ocakta yaptik ondan sonra 1 subatta adet oldum. Hamile olsaydim 1 subatta adet olur muydum ki? Bu ayda 13 unde yaptik bugün kahverengi akintilar geldi acaba adete mi çevirecek ? Birde ben sürekli yer değiştiriyorum başka şehirde okuyorum acaba ortamdan dolayi mi oluyo

Sendeki rahatliga bak utanin be ziya yapiyorsunuz Nasail Allah ın karsisina cikacaksin
Cehennemimde sen yanmayacaksan dünyasını sorgulama arkadaşım. Sen Allah mısın onun sormadığını sen soruyorsun.? İnsanları rahat bırakın kim ne yaparsa yapar. Asıl sen şu fikrinle girdiğin kul hakkı için önce bir helallik al.! O kendi hayatı kendi seçimi bizler öyle yaşamıyoruz diye yargılayamayız sorgulayamayız

Asıl bır insanı bir gunahının farkına vardırmalısın her uyaran Allah olmuyo ve kimsede olamaz zaten bir gunahı iişlemeden önce elinizi ocaga verin dayanıyorsanız amena kı o ates cehenemin yanında. Hic
Bisidir. Helali var evlensiz zaten siz bu cahiliklerle daha cehhenemi cok doldurursunuz

Allah sormıyacak mı sanıyorsun (Zinaya yaklaşmayın o ne buyuk bir hayasızlıktır ) isra 32 ac bak kur an kerime de aklın başına gelsın sende gunahına kefil olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…