Polikistik Over Mı ?

Mutsuzbayan24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
5
0
28
Ablalarim öncelikle meraba.Siteye az önce üye oldum.14 yasindayim.Polikistik Overdan supheleniyorum.Göğüs aramdan göbeğimin altina kadar tuylenme var.Fakat az seyrek.Yuzumde bir sorun yok su anda.Yanak bolgemde var yani kulaga yakin bölgede.Şakak deniliyor sanirim.Her neyse orada da az var.Adetim düzenli.Hastaneye git diyeceksiniz fakat annem zayifliktandir kilo alinca geçer diye umursamaz pek.38-40 kilo falanim.1.58 boyum.Sizce zayifliktan midir dökülür mu geçer mi ? Çok korkuyorum yazilari okudukça daha çok supheleniyorum aglayasim geliyor.Çok fazla kafaya takan bir insanim.Göğüs arasindan gobege uzanan her tuylenme bu hastalik mi oluyor ? Yüzümde tuylenme yok su anda cenemde filan.Kilom da yok.Çok zayifim.Tiroid hastaligim var.Hashimato tiroidi.O yüzden kilo alamiyorum.Sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim.Bu hastalık olabilir mi ?

Zayıflıktan olabilir.. Pco nun en belirgin özelliği adet düzensizliğidir. Her tüylenme pco olacak değil ya. Ben pco luyum mesela tüylenmem olmadı. 4 ayda bir regl olurdum.

Zayıflıktan olabilir.. Pco nun en belirgin özelliği adet düzensizliğidir. Her tüylenme pco olacak değil ya. Ben pco luyum mesela tüylenmem olmadı. 4 ayda bir regl olurdum.
Geçmiş olsun öncelikle.Benim göğüs uclarimda da var tuylenme.Siyah killar fazla siyah degillerama .İnşaAllah zayifliktandir.Annem olur öyle sonra geçer diyor.Tesekkur ederim bu arada cevabiniz için.

Ayrıca annen neden umursamıyor ki gidip bi neyin nesidir öğrenirsiniz en azından.
Annenle konuşup doktora gitmelisin sen tedbirini al yine de..
Boyuna göre 50 kilo olman lazım. Sağlıklı besleniyor musun peki?

Ayrıca annen neden umursamıyor ki gidip bi neyin nesidir öğrenirsiniz en azından.
Annenle konuşup doktora gitmelisin sen tedbirini al yine de..
Boyuna göre 50 kilo olman lazım. Sağlıklı besleniyor musun peki?
Bilmiyorum neden umursamadigini.Normaldir diye düşünüyor sanirim.Onlar bu hastaligi bilmiyor.Ben geçenlerde duydum.bu hastaligi.Arastirdim.Abarttigimi filan söylüyorlar.Zayifliktandir diyorlar.Aslinda saglikli beslenmiyorum denilebilir.Çünkü iki lokma birşey yiyince doyuyorum.Fazla yemek yiyemiyorum ben.Zorlayamiyorum.Tiroidim olduğu için bazen çok yesem de zaten kilo aldirmiyor.Kalp carpintim var.Doktora gittiğimizde taşikardi denildi.Bi kalp hastaligi cikmadi çok şükür.Stresten olabilir carpinti denildi.Carpinti beni çok yoruyor.Göz kararmam da oluyor.Asiri halsiz birakiyor.İstahim da kalmiyor zaten.Yemek yiyemiyorum fazla.Anca kilo almaya basladim bu ay.Annem sayesinde zorladim biraz kendimi.Stresli Günlerim de olmuştu bu yüzden olmayan kilomu dA verdim.Stres mideme vurduğu için bende iştah da kalmamisti.Su anda iyiyim fakat su kalp carpintisi göz kararmasi da geçse bi daha iyi olacagim.Önceden 30-35 kilolarda geziniyordum.Simdi 40 kilo oldum.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ama stres sıkıntı tetikler bu dediklerini. Ayrıca pco önemli bir rahatsızlık ama adetlerin düzenliyse fazla endişelenme. Ben pco yüzünden 3 yıl tedavi görüp hamile kaldım mesela, ama sende pco oldugu kesin değil tabi. Sağlıklı beslen spor egzersiz yap, kafandan sıkıntıları at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…