merhaba;merhaba dostlar(
Bekarken hiç problemim yoktu ... adetlerim düzenliydi. evlendim 1yıl küsür yasmın d.kontrol hapı kullandım . daha sonra bıraktım bıraz eşim tedbir alsın benimde vücudum normale dönsün diye ..( yasmını bıraktım bıraktıktan ilk 2 ay sonra düzenli oldum adet . fakat bu son ıkı ay gecikmeli ve koyu çoook az geldi muayene oldum polikistik over tanısıyla karşı karşıya kaldım. bir kaç gün bekledikten sonra tekrar gideceğim doktora .
belirti olarak kıllanma vs. yok çok şükür rabbime. sorum şu bayanlar bu rahatsızlık kalıcımı ? yanı ben hep ilaçlamı adet olucam((( gebelik nasıl olacak çok moralim bozulduu
nasıl bi muayene yapıp bu teşhisi koydular canım?benimde adeti düzensizliği kıllanma falan yoktu sağolsun doktor adetin 20.günü normal ultrasonla bu teşhisi koydu. 3 ay depresyonda gezdim. sonra doktor değiştirdim, adetin 2. günü hormon testlerimi yaptırdım, adetin 13,günü vajınal ultrasonla bakıldı ve doktorum dedi asla ve asla polikistik değilsin! ultrasonla bu teşhis konulmaz, ayrıca adetin düzenliyse polisikistik olma ihtimalin çok düşük, velevki polikistiksin bu gebeliğe engel değil dedi. tavsiyem 1 doktora daha git.merhaba dostlar(
Bekarken hiç problemim yoktu ... adetlerim düzenliydi. evlendim 1yıl küsür yasmın d.kontrol hapı kullandım . daha sonra bıraktım bıraz eşim tedbir alsın benimde vücudum normale dönsün diye ..( yasmını bıraktım bıraktıktan ilk 2 ay sonra düzenli oldum adet . fakat bu son ıkı ay gecikmeli ve koyu çoook az geldi muayene oldum polikistik over tanısıyla karşı karşıya kaldım. bir kaç gün bekledikten sonra tekrar gideceğim doktora .
belirti olarak kıllanma vs. yok çok şükür rabbime. sorum şu bayanlar bu rahatsızlık kalıcımı ? yanı ben hep ilaçlamı adet olucam((( gebelik nasıl olacak çok moralim bozulduu
nasıl bi muayene yapıp bu teşhisi koydular canım?benimde adeti düzensizliği kıllanma falan yoktu sağolsun doktor adetin 20.günü normal ultrasonla bu teşhisi koydu. 3 ay depresyonda gezdim. sonra doktor değiştirdim, adetin 2. günü hormon testlerimi yaptırdım, adetin 13,günü vajınal ultrasonla bakıldı ve doktorum dedi asla ve asla polikistik değilsin! ultrasonla bu teşhis konulmaz, ayrıca adetin düzenliyse polisikistik olma ihtimalin çok düşük, velevki polikistiksin bu gebeliğe engel değil dedi. tavsiyem 1 doktora daha git.
Bende onu diyorum, polikistik vajınal ultrasonla bakılırmış hormon testiyle desteklenirmiş. bana yanlış muayne ile yanlış teşhis koymuşlar yani. bu gittiğim doktorda polikistik kısırlık demek değil gebeliği %5 engeller buda çok önemli bişi değil dedipolikistik teşhisi adetin 2. veya 3. günü bakılan ultrasonla ve aynı gün yapılan kanda hormon testiyle konulur. bana pko teşhisi konmadan önce 3 4 kez alttan ultrasona irdim farklı doktorlarda hiçbirşey yoktu. çünkü pkoda kist gözükebilirde gözükmeyebilir de adetin 2. günü hariç ultrasonlarda. 2.gün alttan ultrasonda ayan beyan gözüküyor varsa. kan tahlili ile de teşhis konur. ama korkulacak bir durum yok
nasıl bi muayene yapıp bu teşhisi koydular canım?benimde adeti düzensizliği kıllanma falan yoktu sağolsun doktor adetin 20.günü normal ultrasonla bu teşhisi koydu. 3 ay depresyonda gezdim. sonra doktor değiştirdim, adetin 2. günü hormon testlerimi yaptırdım, adetin 13,günü vajınal ultrasonla bakıldı ve doktorum dedi asla ve asla polikistik değilsin! ultrasonla bu teşhis konulmaz, ayrıca adetin düzenliyse polisikistik olma ihtimalin çok düşük, velevki polikistiksin bu gebeliğe engel değil dedi. tavsiyem 1 doktora daha git.
adetin 2. günü git bi doktora canım hormonlarına bakılsın..ya canım bırde kıllanma klo vs. boyle problemım yok anlayamadım ben ya gercekten...
alttan muayene daha once oldum başka hekıme , o böyle birşey dememişti bana. bılemıyorum şimdi ne olacak bu işin sonu allah yardımcım olsun.
Bende onu diyorum, polikistik vajınal ultrasonla bakılırmış hormon testiyle desteklenirmiş. bana yanlış muayne ile yanlış teşhis koymuşlar yani. bu gittiğim doktorda polikistik kısırlık demek değil gebeliği %5 engeller buda çok önemli bişi değil dedi
canım iyi bir doktora git adet gecikmesi dışında başka bir sıkıntı var mı tüylenme kilo gibiBayanlar bende ıkı aydır adet olamıyorum sadece kahverengı lekelenme seklınde oluyo test yaptı doktor o.100 cıktı yani negatif tarlusal verdi adet söktürücü 10 gün icinde olucaksın dedi hap bitti 6 gün geçti hala bisey yok olurmuyum acaba korkuyorum polıkıstık povermıyım acaba doltora sordum ama bı türlü cvp vermedi soruma ?