- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya adet olacaksınız yada gebe olma ihtimali var mı? yada üşütmüş olabilirsinizKızlar merhaba benım sağ yumurtalığımda pcos lu cıktı iki ay önce. Bu ay adetim 3 gün gecıktı su an sağ yumurtalığım siddet li sekulde ağrıor sebebi ne olabilir yasayan var mı böle bişey![]()
Merhaba bugün bes gün oldu hala olmadımya adet olacaksınız yada gebe olma ihtimali var mı? yada üşütmüş olabilirsiniz
kan verin benceMerhaba bugün bes gün oldu hala olmadım
Yasıyorum ama hep negatıf cıkıor du testteHamile olabilirsiniz. Adet gecikmesi yasıyor musunuz normalde de
İdrar testi biri net biri silik cıktıBende de polikistik over var her iki yumurtalığımda bazen 5-6 gün gecikme bende yaşıyorum şiddetli ağrılarım oluyor zaten adet düzensizliği yapar yinede bebek beklentin varsa bir test yap derim
İnşallah hamileyim dirkan verin bence
inşallahİnşalla
[QUOT"severusandlily, post: 59455312, member: 798916"]
kan verin bence
[/QUOTE
İnşallah hamileyim dir
İnşallahh beklediğin gibi sonuç alırsın canim kan testi ver bizi de haberdar etYasıyorum ama hep negatıf cıkıor du testte
İnşallahh beklediğin gibi sonuç alırsın canim kan testi ver bizi de haberdar et
[/QUOTE uzun zmanadr ilkkez silikte olsa iki cizgi gördüm inşallah hamılyimdir yarın vercem kan haber ederim canım