- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
Bana da polikistik demişlerdi son aylarda adet düzensizliği yaşadım ben şu an polikistik görünümü gitti sadece solda büyük bi kist var sene tüylenme kilo falan var mı kilon fazlaysa verebiliyorsan ver kilo polikistiğin ik sebeplerinden insülin direncine de baktırmanı öneririmMerhaba kızlar 2010 yılında polikistik overli olduğumu ogrendim.adetlerim ilk olduğundan beri düzensizdi ama ben onemsememistim.uzun süre doğum kontrol hapı kullandim profesör çocuk isteyen kadar kullan dedi bana o zman.adetlerimi düzenliyordu ama yan etkilerinden bikmistim.sogan kuru yaptm bı sure yumurtalıklarda poliskiatik görünüm olmadığını söyledi ultrasonda.onceden vardı bariz şekilde.hormonlardan anlıyor doktor kontrole gttgmde.su an yaklaşık iki hafta gecikmeyle adet oluyorum(onceden aylarca olmadığı olurdu) yumurtam var mıdır acaba evlenmek üzereyim tedavi sart mi poliskistikte hamilelik icin
Aynen sen bu şekil devam et canım evlendiğin de de hiç korunma zaten uzun zaman olmuş ben ekim ayından beri ugraşıyorum şimdi bebek için uşraşıyorum rahim filmi falan çekildim çok şükür iyi çıktı bu ay olursa olmazsa adet olmayı bekleyeveğim ondan sonra klomen ilaç kullanacağım evlendikten hemen sonra doktora git yumurta takibi falan yapar belki tam bilmiyorum bende yeni gidiyorum doktorlara tabi yumurtlama olmasa adet olmazsın canımYok kilom fazla degl zayıf sayılırım hatta.doktorda iyisin bu hastalıkta kilo oluyor genelde demişti.yinede çok çıkmamaya calsiiyorm.tuylenme olmustu aşırı düzensiz zamanlarındayken.ilacla durdu ama tüyler kaldı tabi.doktor 10 15gunluk gecikmenin normal su an dedi ama bilmiyorum.yaklasik 8 senede uğraşıyorum birçok şeyi öğrendim bu hastalıkla ilgili tek merak ettiğim hamilelikte nasıl olcak yumurtam var mı yok mu adet olduğuma göre yumurta var mı demektir bilemiyorum.insulin içinde birkaç kere bakmistı sorun yok dedi şekerli hamurlu gıdalar tüketmeye calsiiyorum
Soğan suyu falan içtin mi kendiliğinden mi oldu bende kiloluyum ya keşke seksen falan olsam nerdeeee baya kiloluyum insülin direnci var bende bu ay ya yumurtlamaya kaçırdım yada yumurtlama olmadı tam bilemiyorum hayırlısı olsunBende de pko var, tedavi olmadan hamile kaldım, üstelik ben kiloluyum. Hamile kaldığımda 80 kiloydum.
Sağolun insalah sizde yakın zamanda bebek haberiniz alirsinizAynen sen bu şekil devam et canım evlendiğin de de hiç korunma zaten uzun zaman olmuş ben ekim ayından beri ugraşıyorum şimdi bebek için uşraşıyorum rahim filmi falan çekildim çok şükür iyi çıktı bu ay olursa olmazsa adet olmayı bekleyeveğim ondan sonra klomen ilaç kullanacağım evlendikten hemen sonra doktora git yumurta takibi falan yapar belki tam bilmiyorum bende yeni gidiyorum doktorlara tabi yumurtlama olmasa adet olmazsın canım
Ya ne güzel Allah bağışlasın.boyle duyunca mutlu oluyorum hastanelerde stresle uğraşmadan oldumu olacakmi demekten çok iyi bu şekilde olması.Peki evlenmeden önce adetlerimiz düzensizliği evlenince nasildiBende de pko var, tedavi olmadan hamile kaldım, üstelik ben kiloluyum. Hamile kaldığımda 80 kiloydum.
İnşallah canım yaSağolun insalah sizde yakın zamanda bebek haberiniz alirsiniz
İnşallah canım allah ol dedikten sonra ömrünce olmaz denilenlerin oluyo nasip işi bunlar insülin direncin nasıl düştü mü ne kullanıyorsun bende 3 ay d.k hapı kullandım bidaha kullanmadım doktor verdi onu da herşeyim çok iyiydi ekimde Bş bozuldu daha ayarlanmadı geçen ay 47 günde adet oldum bu ay daha bişey yok ne belirti ne akıntı 30 gün oldu bugünYok soğan suyu içmedim. Bende de insülin direnci var ama kendiliğinden hamile kaldım. Çocuk istemediğim için doğum kontrol hapı kullanıyordum. Çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım hapı ama prezervatifle korunduk bir süre, adetlerim nasıl oluyor onu gözlemledim. Haptan önce aylarca olmadığı oluyordu. Hapı bıraktıktan sonra adet döngüm 29-39 gün arası değişiyordu, yani eskisi kadar düzensiz değildi. Bende çocuk olmaz diye düşünüyordum, ama korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Nasip kısmet işte, İnşAllah sizin de olur.
Bende de var canım. İlk hamileligimde glifor kullandım 12 kilo verdim soğan suyu içtim. Ama dustu. Sonra klomenin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Çok uğraşmadim. İlk hamileligim 5.ayimda ikizler 4.ayda oldu. Yıllarca bekleyenler varMerhaba kızlar 2010 yılında polikistik overli olduğumu ogrendim.adetlerim ilk olduğundan beri düzensizdi ama ben onemsememistim.uzun süre doğum kontrol hapı kullandim profesör çocuk isteyen kadar kullan dedi bana o zman.adetlerimi düzenliyordu ama yan etkilerinden bikmistim.sogan kuru yaptm bı sure yumurtalıklarda poliskiatik görünüm olmadığını söyledi ultrasonda.onceden vardı bariz şekilde.hormonlardan anlıyor doktor kontrole gttgmde.su an yaklaşık iki hafta gecikmeyle adet oluyorum(onceden aylarca olmadığı olurdu) yumurtam var mıdır acaba evlenmek üzereyim tedavi sart mi poliskistikte hamilelik icin
Düştü mü hiç bilmiyorum, bir daha baktırmadım, aslında baktırmak lazım. İnsülin direnci için bir şey kullanmadım, doktor o zaman yazmak istemedi, önce kendiliğinden kilo vermeye çalış dedi. Verdim de o zamanlar 5-6 kilo kadar. Belki onun da faydası olmuştur bilemiyorum. Doğum kontrol hapı olarak da diane 35 kullanıyorum. Bence tekrar çocuk düşünene kadar hap kullan, adet olamayınca çok kötü oluyor. Ben doktora gitmeye korkuyordum, genç kızdım o zamanlar üniversiteye gidiyordum. Ama adetim 5-6 ay olmayınca bir cesaret doktora gittim, erken menopoza falan girdim sandım. Allah'tan pko çıktı, menopoza girmekten iyidir :)İnşallah canım allah ol dedikten sonra ömrünce olmaz denilenlerin oluyo nasip işi bunlar insülin direncin nasıl düştü mü ne kullanıyorsun bende 3 ay d.k hapı kullandım bidaha kullanmadım doktor verdi onu da herşeyim çok iyiydi ekimde Bş bozuldu daha ayarlanmadı geçen ay 47 günde adet oldum bu ay daha bişey yok ne belirti ne akıntı 30 gün oldu bugün
Biz şu an bebek istiyoruz canım o yüzden kullanamam bende 3 ay dienille kullandım hiç öyle 5 6 ay başıma gelmedi inşallah ta gelmez zor bişey hele evliysen acaba mı oluyor :)) insülin direnci için bişey kullanmadan düşmüş olması falan çok güzel ben kilo veremiyorum maalesef kullanıyorumDüştü mü hiç bilmiyorum, bir daha baktırmadım, aslında baktırmak lazım. İnsülin direnci için bir şey kullanmadım, doktor o zaman yazmak istemedi, önce kendiliğinden kilo vermeye çalış dedi. Verdim de o zamanlar 5-6 kilo kadar. Belki onun da faydası olmuştur bilemiyorum. Doğum kontrol hapı olarak da diane 35 kullanıyorum. Bence tekrar çocuk düşünene kadar hap kullan, adet olamayınca çok kötü oluyor. Ben doktora gitmeye korkuyordum, genç kızdım o zamanlar üniversiteye gidiyordum. Ama adetim 5-6 ay olmayınca bir cesaret doktora gittim, erken menopoza falan girdim sandım. Allah'tan pko çıktı, menopoza girmekten iyidir :)
Ne güzel canım hamile kalmışsın 12 kilo güzel vermişsinBende de var canım. İlk hamileligimde glifor kullandım 12 kilo verdim soğan suyu içtim. Ama dustu. Sonra klomenin ikinci ayında ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Çok uğraşmadim. İlk hamileligim 5.ayimda ikizler 4.ayda oldu. Yıllarca bekleyenler var
Ayy ne güzel allahım bize de nasip etsin allah çocuklarını bagışlasınBen varım. İlki tüp bebek ile oldu ikinciye doğal yoldan hamile kaldım.. İmkansız diye birsey yok sadece sabır ve tevekkül.. Rabbim herkese nasip etsin.
Kilo varsa kiloyu ver emin ol hemen etkiliyor. Ben ilk hamileliğimi glifor ile 12 kilo veridm kendiliğinden hamile kalmistimbende de pko var yeni evliyiz ama 3 aydır deniyoruz önerileriniz varmı yardımcı olursanız cok sevinirim yada izmirde önerebileceğiniz doktor varmı lütfen yardımcı olurmusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?