Valla 11 Mart'ta falan bitti tarlusal 14 Mart'ta adet oldum 5. Gün zaten hemen hemen bitmişti adet klomen sabah akşam dört gün kullandım sonra o da biter bitmez muayene oldum yani adetin 10-12. Günü falan kontrole çağırıyor klomenden sonra. Tarlusala yanıt vermemeniz çok garip küçük ama gerçekten etkili bı hap çünkü daha önce hiç kullandınız mı tarlusal yine sokmemis miydiMerhaba tarlusal sonrası ne zaman adet gördünüz?
Bence bir hafta daha bekleyin yine olmazsanız Dr değiştirin bende 60-70 gün olmadım çok sıkıntı çok uzun bir süreydi benim için patlicak gibi oluyor insanDaha önce söktü bu sefer sökmedi progestan iğne vuruldum dün gece bugünde olmadım bugünke tam 62 gün oldu(
Bence bir hafta daha bekleyin yine olmazsanız Dr değiştirin bende 60-70 gün olmadım çok sıkıntı çok uzun bir süreydi benim için patlicak gibi oluyor insa
Bir hafta hatta on gün içinde söktürüyor genelde yapıdan yapıya süre uzayıp kisalabiliyorBir önceki adetim 1 ay gecikmeli kendiliğinden oldu bu ay 20. Günde tarlusal aldım. Biteli 5 gün oldu hiçbir belirti gelen giden yok. Yılda Ocak ve Haziran aylarında gecikirdi birer ikişer ay gittiğimde ultrasonda herşey normal dedi Dr. Ama hiç hormon baktirmadim. İlaçla bayram sonuna kadar olmazsa gidicem bende. 37 yaşındayım bu arada
İnsülin direnciniz olabilir mi ? Ben inositol takviyesi kullanıyorum 3 aydır ve kullandığımdan beri düzenli regl oluyorum. Sizin gibi bende Pcos hastasıyım 15 yıldır. Benim için en etkili şey inositol oldu. Hem sağlıklı yumurta üretmenizi de sağlıyor. Bana en etkili takviye Gynopol oldu . Doktorum ve eczacım da bunu önerdiBence bir hafta daha bekleyin yine olmazsanız Dr değiştirin bende 60-70 gün olmadım çok sıkıntı çok uzun bir süreydi benim için patlicak gibi oluyor insan
Ben inositol kullandıktan 3 gün sonra regl oldum . Düzenli kullanımda döngüm 26 güne düştüYani kaç tane âdet söktürücü içtim gelmiyor deliricem artık((
Bende de ise yaramadı. Oldunuz mu adetDaha önce söktü bu sefer sökmedi progestan iğne vuruldum dün gece bugünde olmadım bugünke tam 62 gün oldu(
Muayene de belli olur. Yumurtlama olmuşmu diye kanda bir değere bakılıyordu. Birde muayenede yumurta gördü mü görmedimi? Eğer adet olursanız o zaman tekrar dr a gidinKızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Yani şöyle yumurtlama mı yoksa dış gebelik mi emin olamadım dedi. Beta-hcg istedi. Sonuç pozitif çıkarsa gelirsin, değilse zaten yumurtlamadır muhtemelen dedi. Sonuç negatif çıktı. O yüzden konu net bir yere bağlanamadı. Ama yumurtlama ise bu kadar uzun sürmesi de hiç normal değil benceMuayene de belli olur. Yumurtlama olmuşmu diye kanda bir değere bakılıyordu. Birde muayenede yumurta gördü mü görmedimi? Eğer adet olursanız o zaman tekrar dr a gidin
Benimbazen yumurtam büyümeye devam ediyor çatlamıyor, kiste dönüşüyor mesela
TUM TETKIKLERIMI YAPTIRDIM INANIN BENDE NASIL SEKER INSULIN DIRENCI CIKMADI BENDE SASTIM KALDIM HATTA BELLI ARALIKLARLA BIKAC KEZ TAM KAN TESTI YAPTIRDIM HER SEY NORMAL YALNIZCA KOTU KOLESTEROL BI TIK SINIR DEGERE YAKIN DEDIİnsülin direnciniz olabilir mi ? Ben inositol takviyesi kullanıyorum 3 aydır ve kullandığımdan beri düzenli regl oluyorum. Sizin gibi bende Pcos hastasıyım 15 yıldır. Benim için en etkili şey inositol oldu. Hem sağlıklı yumurta üretmenizi de sağlıyor. Bana en etkili takviye Gynopol oldu . Doktorum ve eczacım da bunu önerdi
Benim son üç yılda tiroide bağlı hormonlarım iyice bozulmuştu. Ama bu bir sendrom herkeste farklı semptomlar göstererek seyrediyor. Düzenli regl olupta pco olan da çok kişi varTUM TETKIKLERIMI YAPTIRDIM INANIN BENDE NASIL SEKER INSULIN DIRENCI CIKMADI BENDE SASTIM KALDIM HATTA BELLI ARALIKLARLA BIKAC KEZ TAM KAN TESTI YAPTIRDIM HER SEY NORMAL YALNIZCA KOTU KOLESTEROL BI TIK SINIR DEGERE YAKIN DEDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?