- 30 Kasım 2017
- 8.734
- 1
- 4.379
- 173
Selam kızlar polikistik over var bende uzun zamandır da gebelik düşünüyorum ama nasip olmadı ben bu ay rahim filmi çekildim. sonrasında sarı akıntılarım arttı şuan uygulamadaki takvime göre adetime 1 gün kaldı ama bazen gecikmelerim oluyor bana göre daha 2 gün var adetime. Uygulamayı dile getirmemin sebebi uygulamadaki tarihler hep uyuyor ve o akşamı da mutlaka adet olurum.
Yumurtlama haftası da 26.04, 29.04, 01.04 ve 03.04 değerlendirdim sarı akıntıdan bahsetmiştim son ilişkimden sonra oldu , kokusuz rahatsız etmiyor ve kaşıntı yanma asla yok sadece öyle geliyor arada beyazlaşıyor.
4 sene oldu kızlar çok umut bağlamak istemiyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum özellikle de rahim filmi çekildiğim için azıcık da olsa içime heyecan bastı.. tecrübeli olanları yoruma bekliyorum
Yumurtlama haftası da 26.04, 29.04, 01.04 ve 03.04 değerlendirdim sarı akıntıdan bahsetmiştim son ilişkimden sonra oldu , kokusuz rahatsız etmiyor ve kaşıntı yanma asla yok sadece öyle geliyor arada beyazlaşıyor.
4 sene oldu kızlar çok umut bağlamak istemiyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum özellikle de rahim filmi çekildiğim için azıcık da olsa içime heyecan bastı.. tecrübeli olanları yoruma bekliyorum