Polikistik Over Kilo ve Tüylenme

the_ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
4
0
36
Eskişehir
Arkadaşlar 10 yıldır Pko luyum. Kilo veremiyorum. Her türlü diyeti denedim , spora gittim bir süre sonra geri alıyorum. SOğan kürü de midemi delirtti . Bana tavsiyesi olan var mı ?Şeniz
Tüylenme problemimde var lazerli epilasyon yaptırdım tüylerim yeniden geldi , iğneli epilasyon deneyen var mı?

cnm o problemlerden bendede var,ben zaten çok kilolu değildim,ama dr saolsun öyle bi gaz verdiki 1 ayda 7 kilo verdim,bugünde diyetisyene gitcem 10 kilo daha verip evlenmeden önceki halime dönmek istiyorum,sana tavsiyem diyetisyene gitmen,lazer bende yaptırdım 10 seanstan sonra çok şükür bitti sayılır sadece lazerin göremediği ince tüyler var,kilo konusunda bence biraz daha inatçı ol,pes etme diyetisyenede git.benm gibi biri kilo verdiyse herkes verir

bende pko luyum..kg sorununuz varsa endokrin uzmanına görünün bence..(göründünüz mü bilmiyorum ama)..ben 1,5 senede 20 kg zayıfladım..yediğim halde zayıfladığım için endokrine gittim bi sürü tahlil yapıyor..tiroid,açlık tokluk şeker,insülin,böbrek üstü bezleri vb..
ayrıca kullanıyor musunuz,size verdiler mi bilmiyorum ama "glifor" zayıflamaya yardımcı bi ilaç.pko hastalarına veriliyor..kg veren kişi sayısı çok bu ilaçla..
geçmiş olsun..

kullandım gulukofen ama mide bulantısı yapıyor.

ben 2 aydır kullanıyorum..vücudum mide bulantısına daha yeni alıştı..artık bulanmıyo yanii..mide bulantımda olsa kullanmak zorundayım..çünkü olumlu etkilerini görüyorum..
normalde 3 ayda 1 adet görürdüm..bu ay 42. günde adet gördüm..bu çok güzel bi gelişme..ayrıca glifor vb ilaçlar yumurtalık etrafındaki yağları eritiyormuş..bunu da geçenlerde bana bi bayan dr söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…