• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over im yardıma ihtiyacım var

mehtap0428

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
164
7
296
merhaba arkadaşlar ben daha önce rahatsızlıgımdan bahsetmiştim ama tekrar kısa bır özet geceyım pko yum ilacsız adet olamıyorum bır kere göbekten ıgne oldum yumurta çatlaması ıçın yıne sonuç yok bu kacıncı doktorum bende hatırlamıyorm ama artık sıkılmaya basladım bu ay kontrolum vardı gectı gıtmedım çünkü her ay aynı seylerı tekrar tekrar yasamaktan sıkıldım...adet oluyorum 3 gunu gıdıyorum yumurtalıgın bırı buyumemıs oluyor buyumeyen yumurtaya buyumesı ıçın ılac verılıyor belırlı bır asamadan gecıyorum diger ay tekrar basa sarıyoruz yapılan tum seyleri:2:hcaya gıttım yumurtanın tekınde ıltaap var dedi bır kür yazdı bana bunlar kaynat ustune tur buharı sana gelsın uylece yat dedı yaptım o sıcagıyla yattım 1 haftadır hastayım:2:grip oldum halıylen..hoca doktora gıtme dedi bır de benı dene dedı dedıgını yapıyorum dok.verdıgı ılacları bırakıp hocayı dınlıyorum....ama kafam cok karısık sımdı doktor degıstırmekte ıstemıyorum çünkü doktr sızı tam anlamıyla tanıyana kadar 3 ay gecıyor sıkıldımartık bunaldım....panık atak baslangıcı gecırdım bana yardım edın arkadaslar ben ne yapım hocaya mı devam edım doktra mı ne yapim bılmıyorum:43:

merhaba canım mesajını tesadüfen gördüm bence doktorun tavisyelerine uymayı bırakma derim ek olarak da bitkisel bazı çayları deneyebilirsin mesela polikistik over için aslan pençesi öneriliyor bende de polikistik over var aslanpençesi kullanmayı düşünüyorum bu aralar onu araştırıyorum

sanırım bende doktoru bırakmıcak gibi görünüyorum zaten baka caremde yok......aslan pencesini kullanmak ıçı bır gunu var mı yoksa kafana göre herhangı gıbı bır gun mu içiliyor

Son düzenleme:
canım Allah şifa versin bendede pcos var.11 aylık evliyim.bebiş bi türlü gelmedi.senin ilk önce yapman gereken kafandan bu sıkıntıları atmak arkadaşım.bu kadar stresle zaten olmaz.önce bi doktorla işini bitir baktınki bi türlü çare olmuyor sonra bitkisel şeylere başlarsın.

sanemcim önceleri bende aynen senın gıbı düşünüyordum doktordan işimi bitirip bitkısel seylere yönelmeyi istiyordum ama olmadı canım çünkü doktordan bir türlü işin bitmiyor 3 yıldır bıtremedim:50: ama gördüm ki benim psıkolojımde bozulmaya basladı su an ıkısını bır arada ıdare edıyorum su anda daha iyiyim en azından kafaya takmıyorum Allah ım hepimize şifa versin insallah :1:

sanemcim önceleri bende aynen senın gıbı düşünüyordum doktordan işimi bitirip bitkısel seylere yönelmeyi istiyordum ama olmadı canım çünkü doktordan bir türlü işin bitmiyor 3 yıldır bıtremedim:50: ama gördüm ki benim psıkolojımde bozulmaya basladı su an ıkısını bır arada ıdare edıyorum su anda daha iyiyim en azından kafaya takmıyorum Allah ım hepimize şifa versin insallah :1:

haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben daha doktora gitmedim çocuk için eşimdede bişey varmı yokmu bilmiyorum ama artık gidicem.şu tedaviden sonuç alan yokmu acaba sen biliyormusun klomen tedavisnden hamile kalan yokmu ki yaa

sanırım bende doktoru bırakmıcak gibi görünüyorum zaten baka caremde yok......aslan pencesini kullanmak ıçı bır gunu var mı yoksa kafana göre herhangı gıbı bır gun mu içiliyor

sanırım gün aşırı içiliyor 1bardak olarak bir de ibrahim saraçoğlunun soğan kürü var ama onu ben önceden denemiştim uzun süre dayanamadım soğan suyu içmeye

bendee daha önce sogan kürü içtim bende aynen dayanamadım düzenlı kullanmadıgım için de bır faydasını göremedim zaten

canım benım esımde varikösel vardı ameliyat oldu 2 sene önce.....valla ben klomen çok kullandım ama bır sonuç alamadım hala tedavı görüyorum gecen hafta da 2.catlatma ıgnemı vuruldum 3 gun sonra kontrole gıttım dok.yumurtalıkların cok ınatcı dedı gun asırı ılıskı 10 gun sonra kontrol dedı bakalım ne olacak beklıyorum....aslında bende bılmıyorum acaba pko olupta tedavıyle çocuk doguran var mı?en azından bızlere umut olurlardı.

Son düzenleme:
Back