- 31 Ocak 2011
- 164
- 7
- 296
- Konu Sahibi mehtap0428
merhaba arkadaşlar ben daha önce rahatsızlıgımdan bahsetmiştim ama tekrar kısa bır özet geceyım pko yum ilacsız adet olamıyorum bır kere göbekten ıgne oldum yumurta çatlaması ıçın yıne sonuç yok bu kacıncı doktorum bende hatırlamıyorm ama artık sıkılmaya basladım bu ay kontrolum vardı gectı gıtmedım çünkü her ay aynı seylerı tekrar tekrar yasamaktan sıkıldım...adet oluyorum 3 gunu gıdıyorum yumurtalıgın bırı buyumemıs oluyor buyumeyen yumurtaya buyumesı ıçın ılac verılıyor belırlı bır asamadan gecıyorum diger ay tekrar basa sarıyoruz yapılan tum seyleri:2:hcaya gıttım yumurtanın tekınde ıltaap var dedi bır kür yazdı bana bunlar kaynat ustune tur buharı sana gelsın uylece yat dedı yaptım o sıcagıyla yattım 1 haftadır hastayım:2:grip oldum halıylen..hoca doktora gıtme dedi bır de benı dene dedı dedıgını yapıyorum dok.verdıgı ılacları bırakıp hocayı dınlıyorum....ama kafam cok karısık sımdı doktor degıstırmekte ıstemıyorum çünkü doktr sızı tam anlamıyla tanıyana kadar 3 ay gecıyor sıkıldımartık bunaldım....panık atak baslangıcı gecırdım bana yardım edın arkadaslar ben ne yapım hocaya mı devam edım doktra mı ne yapim bılmıyorum