ben de yeni ogrendim ve arastiriyorumBende ayni durumdayim hemde adetlerim beraber durumda su an dogum kontrol hapiyla bile adet olamadim neyse asil diyecegim inositol diye bir vitamin var ben 1 ay olacak baslayali doktorum pcoslu olanlar icin adeta deva bir vitamin kullanabildigin kadar kullan dedi
Doktoruna danisip inositol vitamini kullanabilirsin insan psikolojik olarak en azindan belki faydasi olur diye iyi hissediyor kullandikca
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bende kist falan yok doktorum hafif yumurta tembelliği var dedi peki bu pco hangi rahatsızlık için deniliyor
Bende bir senedir bebek istiyorum ama olmadı. 1 hafta önce kontrol için doktora gittim polikistik görüntü olduğunu söyledi, adetlerim her zaman düzenli olduğu için böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim ama son aylarda kilo ve sivilce artışı yaşıyordum. Doktorum sonraki adetimin 3. Günü hormon testi istedi daha sonra klomen tedavisine başlayacağız dedi ama ben ilaç tedavisinden önce doğal yolları denemek istediğim için soğan kürüne başladım. 1 haftadır günde 2 kere içiyorum şimdiden sivilcelerim yok oldu ve sarı iltihaplı gibi akıntılarım oluyor. İnşallah hiç ilaca başlamadan hamile kalabilirim ama soğan kürünün gerçekten şifa olduğuna inanıyorum, bence mutlaka denemelisiniz
Saol canım inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırımPko yumurta tembelliği aynı şey canım. Yumurtalar yeterince büyümüyor. Büyümediği içinde döllenemiyor. Eğer hafifse yumurta geliştirici vitaminler balık yağları kullanabilirsin
Hamile kalabildin mi soğan kürü işe yarıyor muBende bir senedir bebek istiyorum ama olmadı. 1 hafta önce kontrol için doktora gittim polikistik görüntü olduğunu söyledi, adetlerim her zaman düzenli olduğu için böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim ama son aylarda kilo ve sivilce artışı yaşıyordum. Doktorum sonraki adetimin 3. Günü hormon testi istedi daha sonra klomen tedavisine başlayacağız dedi ama ben ilaç tedavisinden önce doğal yolları denemek istediğim için soğan kürüne başladım. 1 haftadır günde 2 kere içiyorum şimdiden sivilcelerim yok oldu ve sarı iltihaplı gibi akıntılarım oluyor. İnşallah hiç ilaca başlamadan hamile kalabilirim ama soğan kürünün gerçekten şifa olduğuna inanıyorum, bence mutlaka denemelisiniz
Hamile kalabildin mi soğan kürü işe yarıyor mu
Çatlatma iğnesi flan oldun mu peki
Bende geçen ay oldum iğne ama çatlaması heralde hamilelik oluşmadı çünkü .ne kadardır istiyorsun
Catliyorsa olur ya15 ay oldu
Catliyorsa olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?