• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ile hamile kalan

Jessica11

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
773
512
23
Merhaba kızlar iki gün once polikistik over teshisi dedi doktor ama fazla kilom yok sadece tuylenme halsizlk var ve 1 yili gecti hamile kalamiyorum ama doktor ne ilac verdi ne bise artik hamile kalmak istiyorum oneriniz varmi (hangi doktora gittysem bekle diyor sabrm kalmadi)

Bende bir senedir bebek istiyorum ama olmadı. 1 hafta önce kontrol için doktora gittim polikistik görüntü olduğunu söyledi, adetlerim her zaman düzenli olduğu için böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim ama son aylarda kilo ve sivilce artışı yaşıyordum. Doktorum sonraki adetimin 3. Günü hormon testi istedi daha sonra klomen tedavisine başlayacağız dedi ama ben ilaç tedavisinden önce doğal yolları denemek istediğim için soğan kürüne başladım. 1 haftadır günde 2 kere içiyorum şimdiden sivilcelerim yok oldu ve sarı iltihaplı gibi akıntılarım oluyor. İnşallah hiç ilaca başlamadan hamile kalabilirim ama soğan kürünün gerçekten şifa olduğuna inanıyorum, bence mutlaka denemelisiniz

Bende ayni durumdayim hemde adetlerim beraber durumda su an dogum kontrol hapiyla bile adet olamadim neyse asil diyecegim inositol diye bir vitamin var ben 1 ay olacak baslayali doktorum pcoslu olanlar icin adeta deva bir vitamin kullanabildigin kadar kullan dedi

Doktoruna danisip inositol vitamini kullanabilirsin insan psikolojik olarak en azindan belki faydasi olur diye iyi hissediyor kullandikca

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bende kist falan yok doktorum hafif yumurta tembelliği var dedi peki bu pco hangi rahatsızlık için deniliyor

Bende ayni durumdayim hemde adetlerim beraber durumda su an dogum kontrol hapiyla bile adet olamadim neyse asil diyecegim inositol diye bir vitamin var ben 1 ay olacak baslayali doktorum pcoslu olanlar icin adeta deva bir vitamin kullanabildigin kadar kullan dedi

Doktoruna danisip inositol vitamini kullanabilirsin insan psikolojik olarak en azindan belki faydasi olur diye iyi hissediyor kullandikca
ben de yeni ogrendim ve arastiriyorum

Arkadaşlar merhaba, ben yeniyim. 1.5 senelik evliyim ve pko luyum. Çocuğumuz olmuyor en son biri bana kızlık eğriliği olabilir dedi. biliyorum yanlış ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor, yeter ki mis kokuku bir evladım olsun diye gittim😔 Kadın kzılığın eğrilmiş dedi, kızlık damarı eğrisi de deniyormuş, masaj yaptı biraz canım yandı ama dayandım. Bu konu da bir şey duydunuz mu hiç?

Ben pkoluyum en şiddetlisinden. 2 defa hamile kaldım çok zor oldu ama oldu sonuçta. Tabi ikisinide kaybettim ama pkoyla alakası yoktu. Ben ilk bilmiyordum salak gibi kendimi çok üzdüm. Olmaycak diye şartladım. Siz onu yapmayın hayatta daha kötü şeyler var. Hamileliğimin biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettim. Olmuyor diye üzmeyin kendinizi Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle acısıyla imtihan etmesin

Bende iki senelik evliyim kızlar, hiç gebe kalamadım, bu ay raporları hazırlıyorum önümüzdeki ay aşılama olucam inşallah rabbim nasip eder 😞

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bende kist falan yok doktorum hafif yumurta tembelliği var dedi peki bu pco hangi rahatsızlık için deniliyor

Pko yumurta tembelliği aynı şey canım. Yumurtalar yeterince büyümüyor. Büyümediği içinde döllenemiyor. Eğer hafifse yumurta geliştirici vitaminler balık yağları kullanabilirsin

Bende bir senedir bebek istiyorum ama olmadı. 1 hafta önce kontrol için doktora gittim polikistik görüntü olduğunu söyledi, adetlerim her zaman düzenli olduğu için böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim ama son aylarda kilo ve sivilce artışı yaşıyordum. Doktorum sonraki adetimin 3. Günü hormon testi istedi daha sonra klomen tedavisine başlayacağız dedi ama ben ilaç tedavisinden önce doğal yolları denemek istediğim için soğan kürüne başladım. 1 haftadır günde 2 kere içiyorum şimdiden sivilcelerim yok oldu ve sarı iltihaplı gibi akıntılarım oluyor. İnşallah hiç ilaca başlamadan hamile kalabilirim ama soğan kürünün gerçekten şifa olduğuna inanıyorum, bence mutlaka denemelisiniz

Aynı zamanda ovulasyon testiyle takip yapıp. Çörekotu bal tarçın kürünüde uygulayın bence. Faydasını gören çok var

Hamile kalabildin mi soğan kürü işe yarıyor mu

Bende geçen ay oldum iğne ama çatlaması heralde hamilelik oluşmadı çünkü .ne kadardır istiyorsun

Back