Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne dedi önemli olan o ve inositol bırakma PCOS için çok iyiLh 10, prolaktin 12,fsh 6, E2 42, tsh 2.24,amh 3.59
Total testosteron 34, adetin 2. Günü verilmiş kan sonucu 2 aydır inositol kullanıyorum devam etmeli miyim ve bu değerlerle hamile kalma şansım yüksek mi?
Ya gayet iyi dedi ekstra bir şey yapmaya gerek yok dedi ben klomen istedim açıkçası ama vermediDoktor ne dedi önemli olan o ve inositol bırakma PCOS için çok iyi
Özele mi gidiyorsun ?Ya gayet iyi dedi ekstra bir şey yapmaya gerek yok dedi ben klomen istedim açıkçası ama vermedi
Doktor ne dedi önemli olan o ve inositol bırakma PCOS için çok
Araştırmaya gittim ondan önce devlete gitmiştimÖzele mi gidiyorsun ?
Devlette klomen vs yapmıyorlarmış bana öyle dedi doktor özelde çok nazlandırmıyorlar yapıyorlarAraştırmaya gittim ondan önce devlete gitmiştim
Araştırma vermedi sizin de pko sorununuz mu varDevlette klomen vs yapmıyorlarmış bana öyle dedi doktor özelde çok nazlandırmıyorlar yapıyorlar
Evet bende pco var inositol kullanımı çok çok iyi geldi özele gittim 1 kere yumurtlama takibi yaptık ilaçsız olumlu olmadı aslında yumurtam iyi çatlamıştı eşimden sperm testi istedi devlette verdi sorun görmemiş doktor kağıt vermemiş ama eşim verene kadar ben çoktan adet olmuştum ilaca başlayamadık diğer adetimi beklerken ovulasyon testinde adet günümde pik gördüm hamileyim sandım başta gebelik testi negatif çıktı bende ne olur ne olmaz diye değerlendirdim tutmuşAraştırma vermedi sizin de pko sorununuz mu var
Çok sevindim ne kadar kullandınız inositolEvet bende pco var inositol kullanımı çok çok iyi geldi özele gittim 1 kere yumurtlama takibi yaptık ilaçsız olumlu olmadı aslında yumurtam iyi çatlamıştı eşimden sperm testi istedi devlette verdi sorun görmemiş doktor kağıt vermemiş ama eşim verene kadar ben çoktan adet olmuştum ilaca başlayamadık diğer adetimi beklerken ovulasyon testinde adet günümde pik gördüm hamileyim sandım başta gebelik testi negatif çıktı bende ne olur ne olmaz diye değerlendirdim tutmuş
Doktor bana 6 ay düzenli iç bakalım falan demişti ama ben alabildilçe kullanıyordum açıkçası birazda pahalıÇok sevindim ne kadar kullandınız inositol
Evet pahalı kaç ay deneme sonrasında gebelik oluştu peki?Doktor bana 6 ay düzenli iç bakalım falan demişti ama ben alabildilçe kullanıyordum açıkçası birazda pahalı
İnositol dediğim gibi düzgün kullanmadım çocuk konusunda da bi istiyorduk bir istemiyorduk karman çorman 2,3 ay sıkı çalıştık olmadı ocakta pik gördüm ovulasyon testinde o şekilde olduEvet pahalı kaç ay deneme sonrasında gebelik oluştu peki?
Hangi markanın kullandınız acaba ovulasyon testiİnositol dediğim gibi düzgün kullanmadım çocuk konusunda da bi istiyorduk bir istemiyorduk karman çorman 2,3 ay sıkı çalıştık olmadı ocakta pik gördüm ovulasyon testinde o şekilde oldu
İnnovita almıştım Trendyoldan ama bir gebenin günlüğü de iyi diyorlar yardımcı da oluyorHangi markanın kullandınız acaba ovulasyon testi
Bende innovita kullanıyorumİnnovita almıştım Trendyoldan ama bir gebenin günlüğü de iyi diyorlar yardımcı da oluyor
Hepsinin yorumlarına baktım illa problem yaşayan olmuş hepsindeBende innovita kullanıyorum
Merhaba hangi marka inositol kullanmistiniz gebe kalirken ?İnositol dediğim gibi düzgün kullanmadım çocuk konusunda da bi istiyorduk bir istemiyorduk karman çorman 2,3 ay sıkı çalıştık olmadı ocakta pik gördüm ovulasyon testinde o şekilde oldu
İlk ocean markasını sulandırıp içilen inositol kullandım sonrakinin adını unuttum ilaç şeklindeydi içinde d vitamini de vardı içeriği en zengin olanlardan seçebilirsin benceMerhaba hangi marka inositol kullanmistiniz gebe kalirken ?