Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lh 10, prolaktin 12,fsh 6, E2 42, tsh 2.24,amh 3.59
Total testosteron 34, adetin 2. Günü verilmiş kan sonucu 2 aydır inositol kullanıyorum devam etmeli miyim ve bu değerlerle hamile kalma şansım yüksek mi?
Lh 10, prolaktin 12,fsh 6, E2 42, tsh 2.24,amh 3.59
Total testosteron 34, adetin 2. Günü verilmiş kan sonucu 2 aydır inositol kullanıyorum devam etmeli miyim ve bu değerlerle hamile kalma şansım yüksek mi?
Evet bende pco var inositol kullanımı çok çok iyi geldi özele gittim 1 kere yumurtlama takibi yaptık ilaçsız olumlu olmadı aslında yumurtam iyi çatlamıştı eşimden sperm testi istedi devlette verdi sorun görmemiş doktor kağıt vermemiş ama eşim verene kadar ben çoktan adet olmuştum ilaca başlayamadık diğer adetimi beklerken ovulasyon testinde adet günümde pik gördüm hamileyim sandım başta gebelik testi negatif çıktı bende ne olur ne olmaz diye değerlendirdim tutmuş