• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over görünümü ve dostinex+miyositol Vee hormon testleri..YARDIMMMMM?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
Kızlar,hormon testlerimden sonra doktoruma gittim yumurtalarımın polikistik över görünümlü olduğunu söyledi lh oranım:5.79 fsh:3.75 prolaktinim:51.79,polikistik over olamazsın adetlerin düzenli ve de oranlar çok yüksek değil ama polikistik over görünümlüsün yumurtaların döllenmemek için dirençlenmiş dedi ve
Doktor dostinex,miyositol ve folifor verdi bi ay sonra gel dedi sizce... bu ilaçları kullanan veya bu durumda olan var mı aranızda ve de bu ilaçlarla hamile kalan var mı? Yardımmm kzılaaar

polikistik degilde sadece prolaktinin yuksek oda hemen duser zaten bazi yiyeceklere dikkat et uzum havuc inciri kesinlikle yeme korkma henen dusen bi hormon aslan pencesi de ic baya duser

polikistik degilde sadece prolaktinin yuksek oda hemen duser zaten bazi yiyeceklere dikkat et uzum havuc inciri kesinlikle yeme korkma henen dusen bi hormon aslan pencesi de ic baya duser
Doktor 3 ilaç birden verdi miyositol ne işe yarıyor bilmiyorum ama dediği yumurtaların polikistik görünümlü ama polikistik over değilsin dedi çok kafam karıştı bu ilaçlar işe yarar mı?

evet sonuclara gore degil gibisin ama niye oyle gorunuyo acaba tekrarlasan testleri adet olunca kafan rahatlar.Dostinex prolaktini dusuren bi ilac hemen dusuruyo ,glifor mu o yazdigin folifor demissin ya oda yumurtaliklaraciyi gelen pcoslulara verilen bi ilac genelde seker ilaci insulini kirmak icin kullaniliyo ve yumurta gelisimine yardimci oluyo adet de duzenliyo bazi bunyelerde tabi herkeste ayni olmuyo

evet sonuclara gore degil gibisin ama niye oyle gorunuyo acaba tekrarlasan testleri adet olunca kafan rahatlar.Dostinex prolaktini dusuren bi ilac hemen dusuruyo ,glifor mu o yazdigin folifor demissin ya oda yumurtaliklaraciyi gelen pcoslulara verilen bi ilac genelde seker ilaci insulini kirmak icin kullaniliyo ve yumurta gelisimine yardimci oluyo adet de duzenliyo bazi bunyelerde tabi herkeste ayni olmuyo
Yok canım folifor folik asit verdi adetlerim de düzenli oluyor ondan polikistik over değilsin dedi

Yani bu ilaçları neden verdi onu anlamadım???

Peki bundan kesin sonuç alınır mı acaba yaaa dostinexle hamile kalan olmuş mu acabaa
distinex gebelik icin degil canim yuksek hormonunu dusurmek icin kullancaksin tekrar degerine bakcak doktor sonra blki yumurta gelisimi icin klomen ilac verir .Yani gebelik ekde etmek icin once hormonlari normal degerine getirmek lazim o yuzden o ilaci verdi doktorun ama hemen duser korkma bide aslan pencesi adacayi kurunu kullan dahada iyi olur

Canim ayni seyi banada dedi yumurtalikta polikistik over görünümü var dedi adet duzenli killanma yok daha hormon testlerime bakmadi adetimi bekliyoruz.banada distinex verdi prolaktin 31 benimde o yüzden bi de enfeksiyon var dedi bakalim ins bisey cikmaz
Kızlar,hormon testlerimden sonra doktoruma gittim yumurtalarımın polikistik över görünümlü olduğunu söyledi lh oranım:5.79 fsh:3.75 prolaktinim:51.79,polikistik over olamazsın adetlerin düzenli ve de oranlar çok yüksek değil ama polikistik over görünümlüsün yumurtaların döllenmemek için dirençlenmiş dedi ve
Doktor dostinex,miyositol ve folifor verdi bi ay sonra gel dedi sizce... bu ilaçları kullanan veya bu durumda olan var mı aranızda ve de bu ilaçlarla hamile kalan var mı? Yardımmm kzılaaar

Bende de aynı durum var prolaktin icin dostinex içtim düştü , hormonları dengeleyici olarak da agnucaston icmistim gecen ay, şu an bişey kullanmıyorum, kontrole gidicem bakalım değerler nasıl

Back