- 29 Haziran 2023
- 24
- 11
- 28
Öncelikle herkese iyi bayramlar, merhaba. Küçük bir şehirde yaşıyorum devlet hastanesinde 3 ay süründüm. Hamile kalmak istiyorum. Hormon testinde sonuçlar özellikle de prolaktin hormonu sıkıntılı çıktı. Dostinex kullandım ve bir sonraki ay doktor sorun kalmadığını söyledi. Daha sonraki ay yoğun kramplar sebebiyle tekrar gittim ve rahimde serbest sıvı olduğunu söyledi. Bir sonuca ulaşamayınca burada çok bilinen bir doktora gittim. 22 Haziran tarihi(adetin 25. Günü yeni adete 3-4 gün var) alttan ultrasonla baktı ve sen polikistik oversın dedi hemen. Ve şu an yumurtan var geç yumurtluyorsun bugün ilişkiye gir dedi. Eğer adet olmazsan 15 gün sonra test yap ama adet olursan sa glifor kullanmaya başla her gün yarım doz dedi. Bugün 32. günüm halen adet olmadım kasıklarımda hafif kramplarım var ve normal vajinal akıntım var. Acaba adet mi oldum diye korku ile tuvalete gidiyorum ama bakıyorum normal akıntı. Aynı zamanda çok kötü grip oldum evde yatıyorum ama korkudan ilaç da içemiyorum. Buna benzer şeyler yaşayan var mı sizce hamile miyim ya da hamile değilsem eğer polikistik over ve geç yumurtlama beni korkutmalı mı 27 yaşındayım.