• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over - Doktor Tavsiyesi ?

Nihil

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
5.252
718
398
Arkadaşlar,
desteğinize ihtiyacım var..
Polikistik over hastasıyım. Çocuk düşünmediğim için tedaviyi de önemsemiyordum. Fakat pkos'un ileriye yönelik tahribatlarından yeni bilgilendim. Hiç araştırmamıştım, öyle bünyesel bir rahatsızlık zannediyordum. Bu bilinçsizliğimden dolayı tedavi de olmuyordum.
Halbuki şeker, felç, tansiyon, Allah korusun rahim kanseri gibi hastalıklara -tedavi olunmazsa- olmayanlara nazaran pkos'lu bünye daha meyilli olurmuş.

İstanbul'dayım. Memnun kaldığınız mesleğinde uzman, karekter olarak sert olmayan, anlayışlı bayan kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz bana ?

Arkadaşlar,
desteğinize ihtiyacım var..
Polikistik over hastasıyım. Çocuk düşünmediğim için tedaviyi de önemsemiyordum. Fakat pkos'un ileriye yönelik tahribatlarından yeni bilgilendim. Hiç araştırmamıştım, öyle bünyesel bir rahatsızlık zannediyordum. Bu bilinçsizliğimden dolayı tedavi de olmuyordum.
Halbuki şeker, felç, tansiyon, Allah korusun rahim kanseri gibi hastalıklara -tedavi olunmazsa- olmayanlara nazaran pkos'lu bünye daha meyilli olurmuş.

İstanbul'dayım. Memnun kaldığınız mesleğinde uzman, karekter olarak sert olmayan, anlayışlı bayan kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz bana ?
Merhaba canım, aynı dertden muzdaribiz... Ben de aynı şekilde iyi bir doktor arayışındayım. Forumlardaki sayfalarca yazıları okudum, çok tavsiye edilen doktorları not aldım.Ya balat'a ya da Bakırköy acıbadem e gideceğim sanırım.
Nerede oturuyorsun bilmem ama birkaçını yazıyorum ;
Balat Özel hastanesi Nevin hanım, Gayrettepe Florance nightingale Bülent Faka, Bakırköy Acıbadem Özlem pata ve Melih Gündüz, Kadıköy Acıbadem DoçDr.Tolga Ergin, Ethica İncirli Nur Tüzüner ve Sennur Zorer, Beylikdüzü Acıbadem Aylin Tatlıadım, Medikalpark B.evler Fahri Öçer (Cerrahpaşa Öğretim üyesi) notlarım arasında. Nerde olduğunu bilmediğimden yakınlığa göre yazamadım. İstersen isimleri bir araştır, çoğu hastanenin sitesinde resimli cvleri fln da oluyor.

İlgin için teşekkür ederim canım. Uzaklığı yakınlığı mühim değil aslında, memnun kalacağım pkos'ta uzman, anlayışlı bayan doktor arayışındayım.
Verdiğin isimleri araştıracağım.

Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..

İlgin için teşekkür ederim canım. Uzaklığı yakınlığı mühim değil aslında, memnun kalacağım pkos'ta uzman, anlayışlı bayan doktor arayışındayım.
Verdiğin isimleri araştıracağım.

Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..
Birşey değil canım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Kime gidersen buraya da yaz da benim de bilgim olsun. Ben C.tesi bir engel çıkmassa gidicem. Ya balat Nevin hanıma, ya da Bakırköy Acıbadem Özlem pata ya, bdüzü aylin tatlıadımı da çok met ediyorlar da bana uzak.

Tamam canım, paylaşıcam seninlede.. Memnun kalırsın inşallah gideceğin doktordan..

Merhabalar.. öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar.

Nihil, aynen senin durumundayım. Tedavi olayım dedim aslında, evlendikten sonra doğum kontrol hapına başlamıştım ama yan etkilerinden korkup bıraktım, doktor da "sen bilirsin" dedi, üzerinde durmadı.. Sonra araştırdım, baktım PKOS'un da ciddi problemlere yol açma ihtimali var, yine arayışa girdim ama doktor konusunda daha ince eleyip sık dokuyorum.. Yani böyle ciddi yan etkileri olan bir rahatsızlığı ciddiye alan bir doktor bulmak istiyorum.

Herhangi bir doktor deneyiminiz oldu mu bu saydıklarınız arasından acaba?

Anadolu Yakası'nda bir bayan doktor arayışındayım ben de.. Yardımcı olabilecek kimse varsa çok sevinirim.

sevgiler..

Geçmiş olsun Auroriel.
Tavsiye edebileceğim hekim malesef ki yok. Fakat sitede polikistik over araması yaparsanız arkadaşların dialoglarını okuyabilir fikir edinebilirsiniz.

Back