- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
-
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Merhaba canım 14.25 çıkmış lhNormal gözüküyor hormonların ama lh değerini göremedim
Evet pko var doktora gozuktunmu?Merhaba canım 14.25 çıkmış lh
Evet çocukluğumdan beri var ,bir aşılama birde tüp bebek tedavisi gördüm özelde şimdide devlete başvuru yaptım , adetin 2.günü bu değerler çıktı ve ilkkez Lh bu kadar fazla çıktı . Famera ya başladım yarın muayane gidicem. Bakalım ne diyecek ,merak ettiğim bu değerler normal mi . Doktor normal dedi ama lh bu kadar çıkınca korktum .Evet pko var doktora gozuktunmu?
Ultrasonda ne dedi? Görünüm nasıl
Korkma inşallah hallolur dirençli mi.direncsizmi o önemli mesela ilaçlara tepki veriyor mu yumurtalıkların? Büyüyormu catliyormu vs.Evet çocukluğumdan beri var ,bir aşılama birde tüp bebek tedavisi gördüm özelde şimdide devlete başvuru yaptım , adetin 2.günü bu değerler çıktı ve ilkkez Lh bu kadar fazla çıktı . Famera ya başladım yarın muayane gidicem. Bakalım ne diyecek ,merak ettiğim bu değerler normal mi . Doktor normal dedi ama lh bu kadar çıkınca korktum .
Aynen veriyo , ilk tedavim klomendi ve yine tepkisi vs iyi idi doktor sasirmisti eşim gelsin test versin kalman lazım demişti eşim test verdi filan herşeyi sıkıntılı çıktı sonra asılma yaptık onda da çok güzel yumurtalarım vardı doktorum hatta kesin kalırsın ve ikizim olma ihtimali yüksek demjsti onda da olmadıKorkma inşallah hallolur dirençli mi.direncsizmi o önemli mesela ilaçlara tepki veriyor mu yumurtalıkların? Büyüyormu catliyormu vs.
Bak önemli olan bu işte :) pkoyu çok takmaAynen veriyo , ilk tedavim klomendi ve yine tepkisi vs iyi idi doktor sasirmisti eşim gelsin test versin kalman lazım demişti eşim test verdi filan herşeyi sıkıntılı çıktı sonra asılma yaptık onda da çok güzel yumurtalarım vardı doktorum hatta kesin kalırsın ve ikizim olma ihtimali yüksek demjsti onda da olmadısonra tüp bebek tedavisi gördüm yumurtalarim ilaçlara güzel tepki verdi 14 yumurtanın 11 i dolu çıktı ama eşimin spermi yine yetersiz kaldı 2si dollendi 3.gun embriyosu idi ve kimyasal gebelik oldu .
Şimdi eşimin herşeyi normalleşmis ve baştan başladık ,doktor hersyin normal dedi yumurtalar vs hormon famera verdi hsg ye dek . Hsg cekilicem 20 gün sonra
Ben seni tanıyorum daha önceden mesajlasmistik buradan ,kimyasal gebelik olduğu zaman ama adımı degistim buradanBak önemli olan bu işte :) pkoyu çok takma
Dirençli veya direncsizmi o önemli.
Erkek sorunu oyalıyor biraz maalesef inşallah olur hayırlısıyla
Yaa doğrudur ben hatırlamıyorum canımBen seni tanıyorum daha önceden mesajlasmistik buradan ,kimyasal gebelik olduğu zaman ama adımı degistim buradan
İnşallah kuzum inşallah rabbim nasip etsin inşallah hepimize .
İlkkez hsg cekilecem ve biraz korkuyorum.
Keşke hicbirseye gerek kalmadan 2 senelik yorgunluğun çabanın ardından su beş günlük famera ile güzel haberi alabilsemAllah çok büyük .
Amin inşallah biz ve bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Yaa doğrudur ben hatırlamıyorum canım
Hsg dede birşey yok çektir hiç olmazsa fikrin olmuş olur ben 2 kere çektirdim.
Bı sorun varsa fikir olur daha iyi çekinme çekilmekten.
Amin inşallah cumlemize.
Hepsini yap daha iyi olur inşallah en kısa yoldan haberini alırsın canimAmin inşallah biz ve bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
İlk aşılama ve tüp Bebek özelde oldu ama ilkkez devlette herşeye başlamak istedim inşallah hayırlı olur , özelde hsg yi kendim önerdigimde bile doktor gerek yok dedi ama şuan hsg ve DNA kromozom testi istedi doktor devlette ,sanırım femera ile olmazsa sonrasindaki süreç için gerekli asılma veya tüp bebek olursa diye . Yarın kontrol e gidicem :) sanırım iğne ya da ilaç verir artık yumurta çatlatmis mi diye
Hsg rahme çizik atmak mı ben bilmiyorum gerçekten ?Hepsini yap daha iyi olur inşallah en kısa yoldan haberini alırsın canim
Yok histereskopi kamera salıp rahime bakıp çizik vs atıyorlarHsg rahme çizik atmak mı ben bilmiyorum gerçekten ?
Yok histereskopi kamera salıp rahime bakıp çizik vs atıyorlar
Rahim filmi rahme yumurtaliklara bakılıyor acikmi kapalimi sıvı vs varmı
Peki dirençli ise ne oluyor düzelme olur mu benim yumurtalıklarm dirençli çıktıBak önemli olan bu işte :) pkoyu çok takma
Dirençli veya direncsizmi o önemli.
Erkek sorunu oyalıyor biraz maalesef inşallah olur hayırlısıyla