polikistik over ameliyatı olan ve hamile kalan var mı?

tugceeeee

****AŞIK****
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
1.546
1
116
Bursa
merhaba bayanlar.Polikistik ameliyatı olan var mı? varsa ne kadar süre sonra hamile kaldınız?yada sonradan yine kistleri oluşan var mı?

merhaba.Bende cıkolata kıstı vardı ve laporoskopi oldum.Ameliyattan 25 gun sonra hamıle oldugumu ogrendım.DR um bunun bır mucıze oldugunu soylemıstı.kıstlı amelıyatlardan sonra hamıle kalınıyo dıye bılıyorum tabı kıstın cesıdıne gore degısıyo.Gecmıs olsun...

çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun.

ameliyatı bende ilk defa duydum. aynı sorun bndede var. bildiğim kadarıyla tüp bebek yöntemyle hamile kalınabiliyor??

canım yumurta olmayınca hiçbirşey yapılamıyor işte.tüp bebek için de yumurta gerekli.Yumurtanın olmaması spermin olmaması gibi bişey anlayacağın a.s

merhaba bayanlar.Polikistik ameliyatı olan var mı? varsa ne kadar süre sonra hamile kaldınız?yada sonradan yine kistleri oluşan var mı?

Ben bu ameliyatı 5 ay önce oldum ve çok şükür 4.ayımda hamile kaldım.Ameliyat öncesinde sıkıntılı günler geçirince nette sürekli araştırma yapıp duruyordum.O zaman söz vermiştim netice olumlu olursa yazacağım diye.Ama ameliyatta kapalı ameliyat olmasına dikkat edilmeli diye düşünüyorum.Açık ameliyatlar daha riskli olabiliyormuş.Doktor da önemli tabi ama en Önemlisi Allah'a dayanmak.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu konu kapanmalı 2 sene olmus ama acmak istiyorum canım benim de aşılama yapılacak bu hafta bende de pco var ameliyat olmak istiyorum ama keresinde çözüm olmadıgını duydum canım sence ne gibi faydası var bu ameliyatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…