- Emoji Skoru
- 853
- Puanlar
- 103
Hanımlar merhaba.19/20 yaşlarından beri öldüren adet sancılarım ve ara kanamalarım sonucu doktora gittim.Hormonlarım normaldi ancak pcom varmış.Doktor doğum kontrol bile yazmadı yaşın küçük zararli dedi.İnsülin direncim kilom da yoktu.Adetim düzenliydi ama tüylenmem vardı.Üniversite yıllarımda ağrıdan bayılmaktan sınavlara bile gidemiyordum ama doktorun bana yapabileceği bir şey bile yoktu çok üzgündüm.Hap yutamama gibi bir sıkıntım da olduğu için majezik vb. etkisinden de yoksundum.Sonra bir gün saraçoğlunun soğan suyu kürünü denedim.Ve o yıl o adama nasil dua ettiğimi ben biliirim.Ağrısız sızısız adet oldum öyle ki anlamiyordum bile ilk gün kanama başladiğında.Ne güzel bir şey böyle adet olmak, ilk gün evden dışarı çıkabilmek, ayakta durabilmek vs.Ki ben sancılardan ağlayan acillik olan bir insandim.
Bir 6 ay beni idare etti bu kür.Sonra tekrar bayılarak başladım adet olmalara.25 yaşındayım şu an.Artık yılda bir iki kere yapmaktan başka çare yok sanırım.Soğan suyu tamamen temizlese de sonradan tekrar oluşuyor sanırım bu kistler.Öyle mi?Seneye evleniyorum da.Çocuk için bir sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım.Allah bundan öte dert vermesin.Bu ay uzun zaman aradan sonra tekrar cook sancılı oldum.Banyoda sıcak suyun altında bir saat yarı baygındım.Yine kistler hortladı herhalde dedim.Anlıyorum çünkü bu dönemde Sürekli sinirli oluyorum, ağlıyorum, mutsuzum.Bunun için psikiyatrik yardım bile almak istiyorum.Siz pcoslular napıyorsunuz, çocuk olunca geçer diyorlar.Geçti mi, azaldı mı?Tek umudum çocuk yapmak artık:)
Bir 6 ay beni idare etti bu kür.Sonra tekrar bayılarak başladım adet olmalara.25 yaşındayım şu an.Artık yılda bir iki kere yapmaktan başka çare yok sanırım.Soğan suyu tamamen temizlese de sonradan tekrar oluşuyor sanırım bu kistler.Öyle mi?Seneye evleniyorum da.Çocuk için bir sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım.Allah bundan öte dert vermesin.Bu ay uzun zaman aradan sonra tekrar cook sancılı oldum.Banyoda sıcak suyun altında bir saat yarı baygındım.Yine kistler hortladı herhalde dedim.Anlıyorum çünkü bu dönemde Sürekli sinirli oluyorum, ağlıyorum, mutsuzum.Bunun için psikiyatrik yardım bile almak istiyorum.Siz pcoslular napıyorsunuz, çocuk olunca geçer diyorlar.Geçti mi, azaldı mı?Tek umudum çocuk yapmak artık:)