• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Kistler

• Konu Sahibi Konu Sahibi iyilik_perisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iyilik_perisi

Ziyaretçi
eşimin 2 böbreğindede poliistik kistler var,şeker hastasıynı zamanda tip 2 diyabet.Eşimin böbreklerinin %80 çalışmıyor.10 yaşında oğlum var nund bbreklerinde polikistik kistleri var.Bana neler önerirsiniz.

merhaba benimde eşimin böbreklerinde polikistik kist var ve iki böbrekte dolu kistle bitkisel tedavi uyguluyorum ve şu anda devam ediyorum faydası var.eşim çabuk yoruluyordu.belinde ağrı, halsizlik,ve çok az tuvalete çıkıyordu 4 aydır kullanıyorum .şimdi tuvalete fazlasıyla çıkıyor,belindeki ağrı gitti ve kendini iyi hissediyor.kistleri üremesini durdurduğumuzu tahmin ediyorum .bu ilaçlar mükemmel allahın izniyle inşallah eşimi iyi edicez.benimde 2 yaşında oğlum var sizinkinide allah bağışlasın .telefon vermek yasak olmasaydı size yardımcı olmak isterdim .nasıl yapabiliriz acaba .

merhaba benimde eşimin böbreklerinde polikistik kist var ve iki böbrekte dolu kistle bitkisel tedavi uyguluyorum ve şu anda devam ediyorum faydası var.eşim çabuk yoruluyordu.belinde ağrı, halsizlik,ve çok az tuvalete çıkıyordu 4 aydır kullanıyorum .şimdi tuvalete fazlasıyla çıkıyor,belindeki ağrı gitti ve kendini iyi hissediyor.kistleri üremesini durdurduğumuzu tahmin ediyorum .bu ilaçlar mükemmel allahın izniyle inşallah eşimi iyi edicez.benimde 2 yaşında oğlum var sizinkinide allah bağışlasın .telefon vermek yasak olmasaydı size yardımcı olmak isterdim .nasıl yapabiliriz acaba .

konyya baya olmuş cvb yazalı ama benim kızım doğustan polikistik 4 aylık siz nasıl tadavi uyguladınız açıklarmısınız şimdi durumu nasıl

bende de kitle var yani komplike kist tedavisi yok ama nasl bişey olduğu hakkında fikrimde yok banada yardımcı olurmusun :14:

konyya baya olmuş cvb yazalı ama benim kızım doğustan polikistik 4 aylık siz nasıl tadavi uyguladınız açıklarmısınız şimdi durumu nasıl

üreyen kistik hastalığımı ırsi olan?

bende de kitle yani karmaşık kist var moralmen çok kötüyüm devamlı kontroldeyim doktor size ne önerdi geçm olsun buarada

üreyen kistik hastalığımı ırsi olan?

bende de kitle yani karmaşık kist var moralmen çok kötüyüm devamlı kontroldeyim doktor size ne önerdi geçm olsun buarada

peki bu hastalığın nereye gidermiş sonuç kesin çözüm neymiş.

çözümü yokki benimkinin büyürsee alcaklar yada idrarımda bozulma olursa. Sizinki nasıl

2 böbrekmi peki?benim diğil kızımın malesef nakil çözüm,şuan çalışıor büyumeye devam edior,çalışması nezaman durursa off,nakil...şuan çok küçük,10 yasına kadar en azından dayanması ne kadar geç olursa okadar ii,yada bi mucize olacak..kendi iileşecek.

Back