POLiKiST OVER (PKO) ?

ALeNaM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
647
3
merhaba arkadaslar....benim kafama takilan buyuk bir sorun var...ben yeni evliyim ve cocuk dusunuyoruz fakat sorun cok tuylu olmam acaba polikist overmiyim....adetlerim duzenli ve kilomda normal ama cok asiri tuyluyum sizce pko muyum :KK43:(

kızz alenman gtsene bi doktora sölesn sna böle kafana takcana herşeyden şphe etme bnce ii deilll

hmm yoktur canım ya olsa zaten kist görünürdü dimi

meraklanma bu kadar bişyck olmaz allahın iznylee

canım için rahat olması için soğan kürü uygula istersen. kist varsa dağıtır hem. kafana takma bence şimdiden ...

ben internette baya arastirdim yaa cok tuylu olan kisilerde yumurtlama sorunu vardir yaziyor:KK43:(( moralim cok bozuldu

sana bide şunu söliyim ttlım nette çok fazla araştırma yapma her sitede ayrı bişey yazıo farkındaysan ben bi ara ms hastası filan oldumu düşünmüştüm okuya okuya salak oldum mr filan çektirdik ne stresti o amann.... çok kurcalamak ii deill en güzeli sakin ol herşey olucana varırr...

sana bide şunu söliyim ttlım nette çok fazla araştırma yapma her sitede ayrı bişey yazıo farkındaysan ben bi ara ms hastası filan oldumu düşünmüştüm okuya okuya salak oldum mr filan çektirdik ne stresti o amann.... çok kurcalamak ii deill en güzeli sakin ol herşey olucana varırr...

evet haklisin canim....

Canım pko olup olmadığın ancak alttan ultrasonlu muayene ile anlaşılır... pko genelde kıllanma yapar... Fakat kıllanmanın tek sebebi de bu değildir.. kıllanmanın nedeni hormon bozukluğudur;bu hormon bozukluğunu pko yapabilir ama başka bir sebebi de olabilir.Bunun için hormonlarının kontrol edilmesi ve yumurtalıklarına bakılması gerekir... Doktora çocuğum olmuyor diye değilde kıllanma şikayeti ile gidersen gerekli tetkikler yapılır canım... bi de bu gibi durumlarda devlet hastanesi biraz savsaklayabilir bence iyi bir özel hastanede dene şansını.

Canım pko olup olmadığın ancak alttan ultrasonlu muayene ile anlaşılır... pko genelde kıllanma yapar... Fakat kıllanmanın tek sebebi de bu değildir.. kıllanmanın nedeni hormon bozukluğudur;bu hormon bozukluğunu pko yapabilir ama başka bir sebebi de olabilir.Bunun için hormonlarının kontrol edilmesi ve yumurtalıklarına bakılması gerekir... Doktora çocuğum olmuyor diye değilde kıllanma şikayeti ile gidersen gerekli tetkikler yapılır canım... bi de bu gibi durumlarda devlet hastanesi biraz savsaklayabilir bence iyi bir özel hastanede dene şansını.

canim hormon testini yaptirdim burdaki ingiliz doktorum gayet normal dedi hormonlarin sadece bir tanesi biraz dusuk sanirim.....

X