• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikist overım ve zayıfım.!

MevaDeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
79
18
3
33
Pcolu olduğumu öğrendim doktor glifor verdi bebiş istediğimiz için.Ama benim boy 1.55 kilo 43 yani zayıfım.Genelde bu hastalar daha kilolu olurmş.Var mı benim gibi olanlar.?

Benmde aynı şekilde zayıfım ama pco var.. bnm arkadaşmda aynı o cabuk hamile kaldı ama ben daha kalamadım. Kısmet bu işler

Evet helede zayıflık hiç yakışmıyor sa tam bir dert bnm için mesela.. Kilo alamam çünkü tüylenmem artar... Zayıf da çirkinim... Ne kader

Evet helede zayıflık hiç yakışmıyor sa tam bir dert bnm için mesela.. Kilo alamam çünkü tüylenmem artar... Zayıf da çirkinim... Ne kader
Tüylenme sorunu bende de çoktu.Ergenliğe erken girdim 12 yaşındaydım.Göğüs ucumda bile tüy vardı hala da var😂,sırtımda,göbeğimde ama rahatsız edici boyutta değil.Bazı bölgelere epilasyon yaptırdım kurtuldum.

Pcolu olduğumu öğrendim doktor glifor verdi bebiş istediğimiz için.Ama benim boy 1.55 kilo 43 yani zayıfım.Genelde bu hastalar daha kilolu olurmş.Var mı benim gibi olanlar.?
Var canım. 46 kiloyum bende 1 58 boyum var. Banada pco görünümü vsr dediler. Şu an hamileyim 2 sene sonra kaldım

Back
X