Polikist over(kısır) hastası hamile kalabilir mi?

missyous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
10
0
1
34
doktor çocuğun olmaz demişti polikistik over varmış bende ama düzenli adet oluyorum
sevgilimle adetimin 2. günü ilişkiye girdik normalde kullanmayız ama prezervatif kullandık prezervatifte bi sorun yok gibiydi çıkarınca ilişki sonrası fakat sevgilim sonradan intenette bişeyler okurken fark etmiş ki prezervatifi doğru takmamış ucunda hava kalmaması gerekirken o ucunda hava kalcak şekilde takmış bu da okuduğuna göre çok güvenli değilmiş normalde o ucundaki yeri baş ve işaret parmağıyla tutmak lazımmış
ilişkiden sonra prezervatifte bi sorun yoktu zaten meni prezervatifin içinde görünüyodu hani ama yırtılmış ve biz fark etmemiş olabilir miyiz?

Ben polokistik over ile 3 kez hamile kaldim birincisinde dusuk yaptim 2. Hamileligimde dusukten 1 ay sonra oldu ardindan hic adet olmadan ve emzirirken kizim oldu adetlerim cok duzensizdir oysa kismet bu isler..

Ben de polikistik overim ve banada doktor çocugun olmayabilir dedi ve hamileyim.. doktor olmaz dedi diye olmucak bişey yok

Pkonun kısırlık la bi ilgisi yok diye biliyorum rabbim ol der ve olur bizim de 3 yıldır olmuyor bndede var ama doktor çocuğun olmaz diye birşey demedi

Ben polokistik over ile 3 kez hamile kaldim birincisinde dusuk yaptim 2. Hamileligimde dusukten 1 ay sonra oldu ardindan hic adet olmadan ve emzirirken kizim oldu adetlerim cok duzensizdir oysa kismet bu isler..
Bunu görünce bi mutlu oldumki allah uzun saglikli ömürler versin insallah

Doktor sana cocugun olmaz demis sonucta (kisirsin) ya Neden prezervatif kullandin o zaman ?

aslında zaten adet günüydü hanç risk olnayan bi gündü ama öteki enfeksiyon vs riski için kullandık

O zaman lutfen kimin bebegi olup kimin olmayacagina sen karar verme. Pko lularinda cocugu oluyor. Bunu Allah bilir bunun teshisini ne sen nede doktorlar koyabilir. Olmaz dersin olur, olur dersin olmaz..

baktıkça sinirlerim bozuluyor zaten pcos dan dolayı çocuk olması için uğraşıyoruz buralarda kendimize umut ışığı olacak birkaç cümle görmek istiyoruz parantez içinde kısırlık yazıyor birileri..hayret birşey yaa

Canım boşver hiç sinirlerini bozma. Pko tabiiki kısırlık değil ki doktor bana dedi çocuğun olmayabilri dedi bekarken.. ama kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. Bir sürü pkolu anne oluyor tedavilerini oluyor kilolarını veriyor. Bunun çözümü fazla kiloları verip kendimize uygun tedavi yöntemini bulmak. İmkansız diye bir şey asla yok. Rabbim tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah

Aminnn canım inşallah haklısın :)

Adet halinde iken ilişkiye girilmez, hiç mi bilginiz yok. Dinen , sağlıken sakıncalı. Nasıl kaldırıyor mideniz kanlar içinde
Polikistik over ile arkadaşım iki doğum yaptı, bu durum hamileliğe engel değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…