aslında insanlar bilmeyebilir diye yazdım yoksa kısırlık değil ama doktor böyle demişti diye insanlar anlasın diye yazdımBu ne cehalet arkadaş polikistik overin yanına parantez içinde kısır yazmış
Bunu görünce bi mutlu oldumki allah uzun saglikli ömürler versin insallahBen polokistik over ile 3 kez hamile kaldim birincisinde dusuk yaptim 2. Hamileligimde dusukten 1 ay sonra oldu ardindan hic adet olmadan ve emzirirken kizim oldu adetlerim cok duzensizdir oysa kismet bu isler..
ya belli olmaz milyonda bir olur ya haniDoktor sana cocugun olmaz demis sonucta (kisirsin) yaNeden prezervatif kullandin o zaman ?
aslında zaten adet günüydü hanç risk olnayan bi gündü ama öteki enfeksiyon vs riski için kullandıkDoktor sana cocugun olmaz demis sonucta (kisirsin) yaNeden prezervatif kullandin o zaman ?
aslında zaten adet günüydü hanç risk olnayan bi gündü ama öteki enfeksiyon vs riski için kullandık
Canım boşver hiç sinirlerini bozma. Pko tabiiki kısırlık değil ki doktor bana dedi çocuğun olmayabilri dedi bekarken.. ama kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. Bir sürü pkolu anne oluyor tedavilerini oluyor kilolarını veriyor. Bunun çözümü fazla kiloları verip kendimize uygun tedavi yöntemini bulmak. İmkansız diye bir şey asla yok. Rabbim tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallahbaktıkça sinirlerim bozuluyor zaten pcos dan dolayı çocuk olması için uğraşıyoruz buralarda kendimize umut ışığı olacak birkaç cümle görmek istiyoruz parantez içinde kısırlık yazıyor birileri..hayret birşey yaa
Canım boşver hiç sinirlerini bozma. Pko tabiiki kısırlık değil ki doktor bana dedi çocuğun olmayabilri dedi bekarken.. ama kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. Bir sürü pkolu anne oluyor tedavilerini oluyor kilolarını veriyor. Bunun çözümü fazla kiloları verip kendimize uygun tedavi yöntemini bulmak. İmkansız diye bir şey asla yok. Rabbim tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?