- 12 Şubat 2024
- 27
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi guzellikahsen
-
En erken 12. Gün yap bazen 12. Gün bile iğne etkisi devam edebiliyorAdetin 5 günü letu yumurta geliştirme ilacı kullandım bir hafta boyunca bir hafta sonra muayene için gittiğimde ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum iki tane yumurtam vardı doktorum gelişmiş dedi iğneyi vurdurdum akşam 23 civarı ilişkimiz oldu gün aşırı devam ettik bu şekilde bugün 11 gün testi yapsam çıkar mı hiçbir belirtim yok ama sadece affedersiniz aşırı gaz var bir de arada beli ağrısı böyle ağır bir yemek yediğimde mide ağrıması oluyor 11. günde test yapsam çıkar mı?
Aslında yarın 12. Gün yapmayada korkuyorum çünkü belirtim yok adetime 6 gün var bugün yerleşme kanaması ne zmn olur onuda bilmiyorum geçen ayda denedim çatlatma iğnesini ama olmadı sizce yapmalimiyimEn erken 12. Gün yap bazen 12. Gün bile iğne etkisi devam edebiliyor
De ne sen bilirsin tabi ki sabretmek zor oluyo biliyorum ben direk 12. Gün kan vermiştim 26 çıkmıştı belki düşük bı değerse testte çıkmaya bilir bı de herkeste yerleşme kanaması olacak diye bı şey yok benim belirtilerimde 5. Haftanın ortalarinda başladı daha erken belirti içinAslında yarın 12. Gün yapmayada korkuyorum çünkü belirtim yok adetime 6 gün var bugün yerleşme kanaması ne zmn olur onuda bilmiyorum geçen ayda denedim çatlatma iğnesini ama olmadı sizce yapmalimiyim
Adetime 6 gün var inşallah olmam ara ara karın ağrısı geliyor sanki adet oluyormuş gibi ama inşallah tutmuşturDe ne sen bilirsin tabi ki sabretmek zor oluyo biliyorum ben direk 12. Gün kan vermiştim 26 çıkmıştı belki düşük bı değerse testte çıkmaya bilir bı de herkeste yerleşme kanaması olacak diye bı şey yok benim belirtilerimde 5. Haftanın ortalarinda başladı daha erken belirti için
O adet sancısı hamileligin ilk aylarinda da oluyor canım benim 8. Haftaya kadar devam etti ağrılar inşallah vardır gönlüne göre olsun inşallahAdetime 6 gün var inşallah olmam ara ara karın ağrısı geliyor sanki adet oluyormuş gibi ama inşallah tutmuştur
İnşallah canım çok teşekkür ederimO adet sancısı hamileligin ilk aylarinda da oluyor canım benim 8. Haftaya kadar devam etti ağrılar inşallah vardır gönlüne göre olsun inşallah
Test yaptın mı canım sonucunu merak ettim bende iğne oldum bekliyorumİnşallah canım çok teşekkür ederim
Test yaptın mı canım sonucunu merak ettim bende iğne oldum bekliyorum
Ya hayırlı olsun kaçıncı gününde test yaptın iğneden kaç gün sonraEvet canım 5 haftalık hamile.oldugumu öğrendim geçen hafta keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışını donliycrm Allah izin verirse
İğneden 13 gün sonra test yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim 1378 çıktı 5 haftalikmis yani kısaca iğneden ince olmuşYa hayırlı olsun kaçıncı gününde test yaptın iğneden kaç gün sonra
Canım tecrübeli olarak bi fikrin var mı acaba bugün ve dün normal kaset test yaptım 10 ve 11. Günler yani bu şekildeİğneden 13 gün sonra test yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim 1378 çıktı 5 haftalikmis yani kısaca iğneden ince olmuş
Test yaparken erken gebelik testlerinden mü yapıyorsunuz benim de 13. Gün çatlatmanın hangi testten yapmalıyım normal test olur mu erken gebelik mi olması gerekiyorAdetin 5 günü letu yumurta geliştirme ilacı kullandım bir hafta boyunca bir hafta sonra muayene için gittiğimde ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum iki tane yumurtam vardı doktorum gelişmiş dedi iğneyi vurdurdum akşam 23 civarı ilişkimiz oldu gün aşırı devam ettik bu şekilde bugün 11 gün testi yapsam çıkar mı hiçbir belirtim yok ama sadece affedersiniz aşırı gaz var bir de arada beli ağrısı böyle ağır bir yemek yediğimde mide ağrıması oluyor 11. günde test yapsam çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?