poli spotçular çarşısı

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
37
Sakarya
kızlar gebzede poli spotçular çarşısı varmış çeyiz lik porselen tencere falan alsam mı ki ordan uygun mudur bilen var mı spot mal ne tam olarak bilmiyorum. gitsem mi ki oraya,

ya kızlar evet reklamlarda gördüm çok çeşit var çok güzel görünüyolar,nişanlım da görmüş çeyizlik güzel şeyler var gibi dedi gebzeye gidelim istersen dedi, hani 1 buçuk saatlik yol gitmişken bişiler almak isterim. inşallah gidicez bakim haftaya falan porselen takımı kahvaltı takımı çatal kaşık takımı tencere takımı bornoz takımı ıvır zıvır alıncak çok eksiğim var. uygunsa malları iyise almak isterim. çevremdede bilen yok o yüzden sizlere sormak istedim.yerimseniben

bende merak ediyorum orayı.birde kızlar netten YAKALACEYıZı.COM a bakın çok güzel kampanya var 2 tane vallahi ben pişman oldum karaca aldığıma bunun içinde bi sürü şey var.acele ettik çok paramız varmış gibi görüne çok üzüldüm ya.mafoldumben

honest baktım yakalaceyize ya hesaplı bir kampanya ilk kampanya hoşuma gitti ama güvenilir midir ki kapıda ödeme yapılmıyo mu ki ya insan tereddüt ediyo alıp almamakta güzel bir kampanya ama insan terddüt ediyo.

honest sayende bende pişman oldum:( keşke demeseydin yaa.. sankı kacıo gibi karaca seti aldım.. bide benım fritozumde yoktu..püfff:(
suzicim bu haftasonu bende gitcem poliye karsılasırmısız:)

sinoplu benden önce gidiyosun sen, ben bi süre sonra gidicem ya, eğer gidersen bilgilendirsene beni nasıl bi yer? çeşit bol mu? özellikle züccaye bölümü nasıl anlatırsan sevinirim.

ben epey önce gittim ama beğenmedim arkadaşlar yinede gidip görün tabi daha çok mobil ya ve beyaz eşya var en alt katta halıcılar filan var halılar için filan ii uygundular ama ben öyle porselen çatal kaşık filan hatırlamıyorum

poliyi ben de görüyorum reklamlarda
reklamlardan sonra fiyat artışı olabilir kanımca:D
ev için uğramakta fayda var
zaten bi sürü yer geziliy

buarada yakalaceyizi yakaladınyakaladın.com un çeyiz sitesi uzantısıdır ve bu dediğim site yakaladınyakalıadın güvencesi altındadır
ikisi de güvenilir sitelerdir
ben çok şeyimi aldım aa almasaydım bu setlerden birini alırdım gerçekten hem marka hem de uygun veriolar

poliyi bende gezdim gzl ürünleri var züccaciye bölümüde cok.. ben mobilya agirlkli gezdigim icin o bölüme pek göz atmadim.. cok yer geziliyor zaten orayada bi göz at derim :)

sanirm 2 poli var bi gebzede bide istanbulda..

Neden spot?

Öncelikle spot un kelime anlamını öğrenelim. Spot ; üretimi yapan fabrikadan ürünü perakende veya taksitle alıp, müşteriye peşin olarak satmaktır. Bazılarının aklında, “spot ürünlerde garanti yok, bir yerinde mutlaka sorun vardır” gibi düşünceler olabilir. Hayır!

Spot ürün, tamamiyle üretimi yapan fabrikadan garantisiyle birlikte satışının yapıldığı üründür. Herhangi bir mağazadan Bosh marka buzdolabı almak ile spotçular çarşısından Bosh marka buzdolabı almak arasında hiç bir fark yoktur (fiyat dışında). Şöyle düşünün; herhangi bir yerdeki bir mağazaya günde iştirak eden müşteri sayısı 100 kişiyse , bir spotçular çarşısında 100 binler olabiliyor. Yani bu ürün 100 binlerin karşısına çıkıyor. Satış fazla olduğu için, burada sürümden kazanılıyor ve haliyle spotçular çarşısında tüm bu ürünler çok daha ucuza alınabiliyor.

kızlar gebzede poli spotçular çarşısı varmış çeyiz lik porselen tencere falan alsam mı ki ordan uygun mudur bilen var mı spot mal ne tam olarak bilmiyorum. gitsem mi ki oraya,

merhaba cnm bizim orda poli spotçular çarşısı çok güzel eşyalar var ve fiyatlarıda her bütçeye uygun

Back
X