Polen kullanimi ve cocuklar

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.457
298
Konu birazcik burada kalsin vallahi derdim bu.
Allahim bagislasin masaallah biri 1 yasinda biri de yaklasik 2.5 yasinda cocuklarim var. 3 4 aydir surekli farkli hastaliklarla karsilastilar. Bagisikliklari cok dusuk ozellikle buyugun, 7 ay kadar emdi bunun da etkisi var sanirim.
Ben kendim poleni tup bebek tedavisi esnasinda kullandim (soracak olanlara her sabah ac karna tatli kasigi seklinde ari sutu ve bal ile birlikte) acaba minnaklara kullansam nasil olur? Buyukte bayadir bal kullaniyorum. Kucuge de daha 2 gun oldu alerji vs icin deneme asamasindayim ama fikri olan, kullanan, zarari var diyen, yok diyen, bana bir isik yakin lutfen...

Balı artık bazı doktorlar 2 yaştan sonraya bile bırakıyor.
Ben de 1 yaştan sonra verdim büyük oğluma. Ama küçüğün bünye biraz alerjik gibi, sadece tadımlık yedigi ananastan her yeri kızardı ve 1 hafta pişik oldu.
Ona 1 yaşı dolduğundan bal vermeyeceğim :)
Biraz daha beklerim büyük ihtimal.
Alternatifleri değerlendirin.
Soğuk sıkın keçi boynuzu,
Şu an tam mevsimi, karadut.

Poleni ben kendim için de bir dönem kullandım ama zararları olup olmayacağını bilmiyorum. Çocukların yaşı küçük doktor kontrolünde verirseniz içiniz rahat olur .

Son düzenleme:
Keciboynuzunu uzun zamandir kullaniyorum ama ara verdim. Gecen hafta ates sonrasi dokuntu oldu kucukte. Etrafimdaki herkes keciboynuzunu suclu ilan etti. Bizim oralarda pek bilinen bir bitki degil, dislandi tabi yavrucak. Ben de mahalle baskisina yenik duserek, guzel paralar dokerek aldigim keciboynuzunu dolabin derinliklerine muebbete gomdum. Ne zaman af gelir bilemiyorum...

Poleni ben kendim için de hiç dönem kullandım ama zararları olup olmayacağını bilmiyorum. Çocukların yaşı küçük doktor kontrolünde verirseniz içiniz rahat olur .
Doktorumuz bu tarz seylere pek itibar eden biri degil ama bu konuyu sormadim cekindim acikcasi. Gelen tepkilere gore kendisi ile konusucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…