- Konu Sahibi happymaryy
-
white1903 teşekkür ederim bugün sordum o markanın karışımını.25 lira dedi bikaç yere daha sorup öyle alıcam belki daha uyguna bulurum.tekrar teşekkürler.
Arkadaşlar bu tarz ürünleri eczaneden alın lütfen aktarlardakilere güvenmeyin eczaneyle aktar arasında fiyat farkı var evet eczane biraz daha pahalı satıyor olabilir ama aktardan daha güvenli ayrıca aldığınız poleni eczanedekiyle karşılaştırın renk tat farkını göreceksiniz.
ben de gittim aldım bugün aktardan. ama sadece polen değil..Polen de vardı gramla satılıyordu.Kilosu 60 tl. Önce polen alcaktım ama sonra arı sütü+polen+bal karışımı vardı onu aldım..Yarın sabah başlayacağım. Umarım faydasını görürüm :Saruboceq:
aldığım 100 gr poleni bile biteremedim iştaha bakın..sanki iştahım dahada kapandı kızlar 1kilo verdim ya polendenmi havalardanmı bilemiyorum.
yazın bi hastalığa yakalandım ve ne yesem hatta hastalığın son safalarında yiyecek görsem afedersiniz kusuyordum.gitmediğim doktor kalmadı.tabi bu süre zarfında 47 kilodan 40 kiloya düştüm.çünkü 1 lokma yemek süremiyordum ağzıma.bunun üzerine özel bir doktora gittik a.z ye incelendim kan tahlilleri herşey ve hiçbirşey çıkmadı bütün değerler normal.ve bebek gibi beslenmeye başladım ekmeği ıslatıp yediriyorlardı düşünün artık.
mide bulantılarım son bulunca polen ve harnup pekmezi yemeye başladım.ve şu anda 52 kiloyum boyum 1.65.iştahım açıldı bulantıdan eser kalmadı ve çok zindeyim.poleni tavsiye ederim.dolabımı yeniledim tamamen çünkü hiç bir pantolonum artık olmuyor.
tüm arkadaşlarıma allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?