Polaris Lazer Uygulaması( Sertap ERENER yaptırıyormuş )

tirane

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
230
16
318
Ankara
Uygulama epidermis altındaki cilt katmanlarına kadar işleyen kırışıklıkları ısı yoluyla gideriyor. Cilde uygulanan ısı, dermisin büyümesine neden olan hücrelerin yeni kollajen üretmelerini sağlıyor. Ortaya çıkan kollajen kırışık bölgeyi dolduruyor ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Devrim niteliğindeki polaris lazer uygulaması derin kırışıklıkları, çizgileri düzenli ve etkili bir biçimde düzeltiyor.

diyor,,,

bilgisi olan ya da uygulama yaptıran arkadaşlar var mıdır ???

kaynak :

Botoks tarih mi oluyor? - Posta

Gerçekten Sertab Erener efsane gençleşmiş 50 yaşında demezsin sanki 30 yaşında... Bende merak ettim araştırdım botoxun yerini almış bile şimdidennn... yaptıran çevremde kimse yok ama takipteyimmm...

Gerçekten Sertab Erener efsane gençleşmiş 50 yaşında demezsin sanki 30 yaşında... Bende merak ettim araştırdım botoxun yerini almış bile şimdidennn... yaptıran çevremde kimse yok ama takipteyimmm...

Harikaa,,,takipten haberlerini bekliyorum o zaman :),,çok teşekkürler, sevgiler.

yani şimdi sertab erenerde hiç estetik bi müdahale yokmuş da bu mu varmış? yok canım :)) bunu da yaptırıodur da botox vs vardır kesin. o yaşta o cilt imkansız

Selam ,sertap erenerin yaptırdığı işlem fibrocell.bunu da istanbulda md dermatoloji de yaptıran arkadaşım var
biraz pahalı bir işlemmiş amaverdiği paraya değermiş. 7500 tl diye söyledi kendisi. Daha 1 kez kanı alınıp özel bir şekilde ankara ya gönderilmiş.

Iki cıhaz varmış kullandıkları arası bırı tıtefx ve polerıs...su guzellık merkezını kesın bölen varmı ben araştırdım ve tam bılemedıgım ıcın buradakilerine sorayım dedım

Botoks dan daha iyi olan bu yöntem burcu esmersoyunda merasını uyandırdı ve soluğu sertin erenlerin gıtdıgı güzellıik merkezınde buldu! Istanbul bebekte bulunan ismi ıse: cilinicbodytite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…