• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poem/ Lancome

gulsehri

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
759
2
316
Diğer
Arkadaslar,birde poemi deneyin lancomeden bir harika,10 yil once kesfetmistim, asla vazgecemeyeceksiniz.cicek kokusundan vazgecemeyenler icin...

evet bende kullandım birara harika bir parfüm kokusuda kalıcı ama şu anda chanel kullanıyorum onuda tavsiye ederim.

Ben de severek almıştım ama daha sonra pek kullanamadım kokusu çok ağır geliyor öyle aynanın önünde duruyor

evet harika bir parfum. biraz agir bir kokusu var. tam bir kis parfumu. herkese tavsiye ederim

harikamıı :1shok:
kusura bakmayın kızlar ben size katılamıycam
insanı bayan
bu kadar ağır bi parfüm olamaz
ki eğer ben ağır kokuları severim diyosanız o ayrı

Benim de değişilmez kokumdur! Yaz-kış, gündüz-gece... Kendini unutturmayan ve kaldıkça daha da güzelleşen bir koku. Bir de teninize uygunsa vazgeçemezsiniz...:34:

Yıllar önce 2001 yılında, iş hayatına ilk atıldığımda aldığım ilk orjinal parfümümdür kendileri:)İş yerimde bu kokuyu kim duysa benim geldiğimi anlardı öyle kalıcı bir koku arkandan bile kalır kokusu....Çok çok güzeldir ve iyi ki hatırladım 12 yıl sonra yeniden alıcam nostalji yaşamak istiyorum:)

Son düzenleme:
Back